Instalator sanitar Bucuresti

logo

Suna

0768.313.131

Email

contact@instalatori-in-bucuresti.ro

Desfundare canalizare sector 2

[breadcrumb]

Desfundare canalizare Sector 2 Bucuresti – urgente nonstop

Desfundăm orice tip de tevi si conducte din componenţa instalatiilor sanitare. Asiguram curatarea acestora sarpele electric ceea ce optimizeaza timpii si costurile totale. Realizam lucrari de desfundare canalizare si curatarea scurgerilor de la blocuri de locuinte, desfundari de tevi, coloane de apa verticale sau orizontale precum si depanarea instalatiilor avariate in Sector 2.

Desfundarea tevilor se realizeaza cu ajutorul unui robot ce antreneaza un carlig special numit sarpe. Acesta curata toate resturile sau depunerile de pe tevi si conducte, lasandu-le curate. O alta posibilitate de curatare a tevilor si conductelor se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv cu apa (similar clasicului sarpelui). Presiunea de curatare poate ajunge la 180 bari iar rezultatele sunt garantate.

Echipa noastra asigura in Sector 2 desfundarea rapida şi fara batai de cap a cazilorchiuvetelorWC-urilor, precum si a elementelor de conexiune cu coloana de scurgere a blocului (sifoanesifoane de pardoseala, tevi si conducte de legaturascurgeri etc).

Desfundare canalizare Bucuresti
Desfundare canalizare Sector 2

Desfundare canalizare Bucuresti

In afara de serviciile de interventie de urgenta pentru tevi sparte, robineti blocati sau defecti, baterii din care sare apa pe pereti oferim si interventii de urgenta la instalatiile de canalizare pentru desfundarea sifoanelor de pardoseala, a cazilor de baie, a cabinelor de dus a tevilor si coloanelor de scurgere. Solicita un instalator sanitar in orice zona din sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6. Iti garantam interventii sigure, profesionale, de calitate si rapide. Iata ce ne recomanda ca partener ideal:

  • Indiferent de complexitatea lucrarii executate, oferim garantie si eliberam factura si chitanta.
  • Lucram rapid si curat, avem echipamente moderne si competitive care ne permit sa optimizam timpii de interventie si costul per total.
  • Suntem disponibili 24 din 24, 7 zile din 7 si in masura in care interventia nu necesita folosirea unor echipamente care fac zgomot (in timpul noptii sau in orele de odihna – acolo unde e cazul) remediem in timp optim avaria.
  • Preturile sunt accesibile iar costul lucrarii se calculeaza corect in baza unui deviz de lucrare realizat de instalator si adus inainte de inceperea lucrarii la cunostinta dumneavoastra.
Desfundare canalizare Sector 2
Desfundare canalizare Sector 1
Apeleaza-ne oricand ai probleme cu instalatiile sanitare, termice sau de canalizare. Intervenim rapid, cu echipamente si personal de cea mai buna calitate.

Instalator Bucuresti – Desfundare canalizare

Servicii de desfundare

  • Desfundare canalizare, tevi si coloane, cazi, chiuvete, WC in Sector 1
  • Desfundare canalizare, tevi si coloane, cazi, chiuvete, WC in Sector 2
  • Desfundare canalizare, tevi si coloane, cazi, chiuvete, WC in Sector 3
  • Desfundare canalizare, tevi si coloane, cazi, chiuvete, WC in Sector 4
  • Desfundare canalizare, tevi si coloane, cazi, chiuvete, WC in Sector 5
  • Desfundare canalizare, tevi si coloane, cazi, chiuvete, WC in Sector 6
Desfundare canalizare Sector 2
5/5 - (73 votes)