Instalator sanitar Bucuresti

logo

Suna

0768.313.131

Email

contact@instalatori-in-bucuresti.ro

Instalator sanitar sector 3 Bucuresti

Instalatii Sanitare Sector 3 – interventii rapide

Preturi accesibile pentru orice serviciu de instalatii sanitare

Daca te afli in sector 3 in Bucuresti si ai nevoie de un instalator, ne poti contacta la orice ora. Oferim servicii in regim de urgenta la orice ora pentru orice defectiune de la instalatiile sanitare. Totodata, daca ai nevoie de servicii de montaj suntem aici pentru a te ajuta.

Instalatii sanitare in Bucuresti

Ai nevoie de un instalator sanitar si esti in sectorul 3? Suntem o firma de instalatii sanitare si iti putem oferi serviciile noastre in sectorul 3, dar si in celelalte zone din Bucuresti.

Ne poti contacta pentru o gama larga de probleme care pot aparea in orice locuita sau orice spatiu care necesita interventii pentru instalatiile sanitare. Indiferent daca se iveste o defectiune sau ai nevoie de serviciile unor profesionisti pentru diferite montaje, poti sa apelezi la noi chiar acum si trimitem o echipa de instalatori catre tine.

Instalator sanitar sector 3
Instalator sanitar sector 3
Servicii de calitate din partea instalatorilor autorizati. Firma noastra de instalatii sanitare ofera servicii de instalare, reparatii si mentenanta pentru instalatii sanitare, instalatii termice si instalatii de canalizare. Lucram doar cu materiale durabile, de aici si calitatea lucrarilor pe care ti le oferim.
Instalator sanitar sector 3

Instalator sanitar sector 3 in Bucuresti

Daca locuiesti in sectorul 3 si ai nevoie de diverse servicii pentru instalatiile sanitare din casa ta, ne poti contacta oricand si intervenim cu o echipa de instalatori profesionisti si pregatiti pentru orice situatii si pentru a gasi cele mai bune solutii pentru problemele cu care te confrunti.

Zonele in care intervenim in sectorul 3 din Bucuresti direct la domiciliul tau sunt:

  • Cartier Titan – Balta Alba: B-dul 1 Decembrie 1918, Lacul Titan IOR, fostele uzine Malaxa, B-dul Theodor Pallady, B-dul Nicolae Grigorescu, B-dul Camil Ressu, etc
  • Cartier Dristor inclusiv B-dul Ramnicu Sarat, B-dul Ramnicu Valcea, Sos. Mihai Bravu, etc
  • Cartier Vitan: Calea Vitan, MALL Vitan, Calea Dudesti, Depou RATB Dudesti, Nerva Traian, Pasaj Marasesti, Splaiul Unirii, ICPE, Targul Auto, Complex Rezidential RIN, Rugby Club Olimpia, B-dul Octavian Goga, Timpuri Noi, etc
  • Piata Unirii: B-dul Corneliu Coposu, Calea Calarasi, Piata – Rond Alba Iulia, Bulevardul Unirii, Cartierul Hala Traian, B-dul Marasesti, Centrul Istoric, B-dul Dimitrie Cantemir, B-dul I.C. Bratianu, B-dul Magheru, B-dul Lascar Catargiu, Cismigiu, Str. Brezoianu Ion, B-dul Regina Elisabeta, Calea Victoriei, Splaiul Independentei, Lipscani.
  • Cartier 23 August: Soseaua Industriilor si strazile adiacente
5/5 - (176 votes)