Instalator sanitar Bucuresti

Suna

0768.313.131

Email

contact@instalatori-in-bucuresti.ro

Despre noi

[breadcrumb]

Despre noi – Instalator sanitar in Bucuresti si Ilfov

Oferim servicii de reparatii si interventii de urgenta la instalatiile sanitare, termice si de canalizare

Suntem o firma de instalatii sanitare cu o experienta de peste 18 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj. Toti instalatorii din echipa noastra sunt autorizati, lucreaza intr-un mod profesionist si cu maxima prudenta. Apeleaza la o echipa specializata daca ai nevoie de un instalator sanitar in Bucuresti pentru diverse lucrari pentru instalatiile sanitare. Oferim servicii in regim de urgenta, la orice ora din zi si din noapte, dar si servicii complexe de instalari si montaje.

INSTALATOR SANITAR NONSTOP BUCURESTI

De ce sa alegi firma noastra de instalatii sanitare?

Pentru ca lucram doar cu materiale rezistente, instalatorii sunt autorizati, oferim preturi corecte si servicii in regim de urgenta non stop pentru orice defectiune aparuta la instalatiile sanitare din casa ta. Pe langa asta iti garantam si factura pentru orice lucrare efectuata.

Echipa noastra de instalatori este autorizata ANRE, totodata detinem si un certificat ISO 9001:2015 pentru instalatii sanitare si instalatii electrice. Poti vedea aici autorizatiile si atestatele de care dispunem.

Ai incredere in noi!

Folosim doar scule si materiale de calitate, oamenii nostri sunt instruiti si pregatiti pentru orice situatii tehnice, sunt rabdatori, nu fac mizerie si nu-ti distrug casa.

De ce sa apelezi la noi?

O echipa profesionista de instalatori sanitari va fi dispusa sa te ajute, indiferent de complexitatea lucrarii pe care o soliciti. Astfel, putem spune ca sunt specializati in remedierea tuturor problemelor care pot aparea in acest caz, prin intermediul serviciului de instalatii non stop in regim de urgenta.

Pentru ca ai nevoie sa stii ca poti sa apelezi la un instalator non stop de incredere, motivele pentru care sa ne contactezi pentru servicii la instalatiile sanitare sunt urmatoarele:

  • Disponibilitate – ne putem deplasa la orice ora, in regim de urgenta, pentru a interveni in cazul defectiunilor aparute la instalatiile sanitare, termice sau de canalizare.
  • Rapiditate – iti trimitem un instalator in 1 ora oriunde in Bucuresti sau in judetul Ilfov
  • Preturi accesibile – este evident faptul ca o defectiune aparuta la instalatiile sanitare te poate lua prin surprindere in totalitate. De aceea, compania noastra iti ofera preturi accesibile la toate serviciile, cu garantia unei lucrari la standarde ridicate de calitate
  • Garantia lucrarilor – pentru ca instalatorii sunt certificati ANRE, iti oferim garantie pentru orice lucrare efectuata
  • Servicii diverse – ai nevoie de un instalator? Iti oferim servicii complexe, incepand de la diferite montaje de complexitate redusa din baie sau bucatarie, pana la inlocuiri de tevi de apa sau canalizari
Apreciaza page