Instalator sanitar Bucuresti

Suna

0768.313.131

Email

contact@instalatori-in-bucuresti.ro

Instalator sanitar Militari

Instalator sanitar Militari – Interventii rapide si sigure

Daca ai nevoie de un instalator sanitar in Militari, nu ezita sa ne suni – in cel mai scurt timp vom ajunge la tine pentru a face o evaluare a situatiei, a propune o solutie si a prelua interventia. 

Intampini des probleme cu instalatiile sanitare din locuinta? Cauti un instalator in Militari care sa gaseasca solutia potrivita pentru tine si casa ta? Firma noastra specializata in instalatii sanitare iti pune la dispozitie o serie de servicii la preturi accesibile si de nerefuzat. Iar daca ai nevoie urgent de un instalator Militari, avem program 24/7, in regim nonstop, la orice ora din zi.

Instalator zona Militari si Militari Rezidence. Instalator autorizat imi desfasor activitatea in sector 6 zona Militari, Lujerului, Apusului, Virtutii, Veteranilor, Uverturii, Moinesti, Dezrobirii, Dreptatii, Rasaritului, Gorjului, Valea Cascadelor, Valea Oltului, Valea Lunga, Cartierul Militari Rezidence.

 Firma noastra presteaza lucrari de instalatii sanitare si termice cu instalator sanitar/instalatori autorizati.

 Executam urmatoarele lucrari pentru persoane fizice, firme, magazine, cladiri de birouri, clinici medicale, cabinete medicale, spitale, farmacii, asociatii de proprietari:

 1. instalare, montaj autorizat electrocasnice: hota bucatarie, aragaz, plita gaz, cuptor, masina spalat rufe, masina spalat vase
 2. montaj, inlocuire, instalare boiler electric, instant electric sau pe gaz
 3. montaj incalzitor instant de apa calda marca Delimano, Freddo, Geyser, MyDomo, Atmor, etc.
 4. instalare, montaj calorifer, centrala termica, robinet tur-retur radiator, aerisitor manual sau automat
 5. montaj hidrofor, pompa submersibila, pompa de basa
 6. montaj separator de grasimi, dedurizator, filtru de apa, tocator,
 7. montaj, inlovuire robinet, filtru, supape de sens, clapete antiretur, aerisitoare de coloana
 8. instalare, inlocuire, montaj specializat obiecte sanitare: cada de baie, cada cu hidromasaj, cabina de dus, cabina cu hidromasaj
 9. montaj chiuveta, lavoar, baterie, rezervor wc, vas wc, bideu, pisoar, spalator din inox, compozit, granit
 10. montaj mobilier si accesorii baie
 11. reparatii tevi sparte, sifoane de pardoseala care curg, calorifere care nu se incalzesc, robineti blocati, etc.
 12. lucrari de instalatii sanitare si termice pentru case, vile, apartamente, blocuri
 13. reparatii si inlocuire tevi in subsol
 14. lucrari de canalizare interioara si exterioara
 15. inlocuirea instalatiei sanitare in baie si bucatarie cu teava pp-r, pex, cupru
Instalator sanitar Militari
Instalator sanitar Militari

Desfundare canalizare Sector 6

Desfundare canalizare Militari

In afara de serviciile de interventie de urgenta pentru tevi sparte, robineti blocati sau defecti, baterii din care sare apa pe pereti oferim si interventii de urgenta la instalatiile de canalizare pentru desfundarea sifoanelor de pardoseala, a cazilor de baie, a cabinelor de dus a tevilor si coloanelor de scurgere. Solicita un instalator sanitar in zona Militari, Lujerului, Apusului, Gorjului, Militari Residence, sector 6, iti garantam interventii sigure, profesionale, de calitate si rapide. Iata ce ne recomanda ca partener ideal:

 • Indiferent de complexitatea lucrarii executate, oferim garantie si eliberam factura si chitanta.
 • Ne poti contacta pentru a solicita un instalator in Militari pentru o gama diversificata de lucrari de interior sau exterior, spatii rezidentiale sau comerciale.
 • Te poti baza pe disponibilitatea noastra 24 din 24 si pe faptul ca putem prelua in timp optim lucrarea.
 • Preturile sunt accesibile iar costul lucrarii se calculeaza corect in baza unui deviz de lucrare realizat de instalator in Militari sau in oricare alta zona din Bucuresti sau Ilfov.
Desfundare canalizare Sector 1
Desfundare canalizare Sector 1
Apeleaza-ne oricand ai probleme cu instalatiile sanitare, termice sau de canalizare. Intervenim rapid, cu echipamente si personal de cea mai buna calitate.

Instalator Militari – disponibilitate non stop

Stim cat de importanta este viteza de reactie in cazul unei defectiuni la instalatia sanitara, de aceea ne-am asigurat ca dispunem de personalul autorizat necesar si ca putem trimite la orice ora un instalator in Militari si Militari Residence sau in oricare alta zona din Bucuresti sau Ilfov.

Orice persoana isi doreste sa se simta confortabil si in siguranta in locuinta sa. Atunci cand ai probleme cu instalatia sanitara aceste lucruri devin greu de realizat, insa poti rezolva problema apeland la un instalator profesionist, care sa fie autorizat de catre institutiile care se ocupa de domeniul sanitar. Iata de ce este important sa apelezi la un instalator Militari:

 • Orice instalator Militari  din echipa noastra este autorizat
 • Lucram doar cu materiale calitative, care sa iti garanteze rezistenta lucrarii
 • Echipa noastra lucreaza pentru tine in orice moment al zilei sau din noapte, in regim non-stop
 • Oferim o gama larga de servicii in domeniul sanitar in orice zona din Militari, de la reparatii instalatii sanitare, montaje instalatii sanitare, si pana la desfundari canalizati/tevi si mentenanta dupa finalizarea lucrarii
Instalator sanitar Pantelimon
4.9/5 - (283 votes)