Urgente Instalatii Sanitare

Urgente Instalatii Sanitare – interventii 24h/24h

Oferim servicii in regim de urgenta pentru interventii la instalatiile sanitare, instalatiile termice sau la instalatiile de canalizare la orice ora din zi si din noapte in toate sectoarele din Bucuresti

Apeleaza la noi pentru situatiile de urgenta la instalatiile sanitare sau la instalatiile de canalizare. Problemele cu infundare scurgerii de la WC n-au solutie. Daca fara apa mai stai in cazul in care s-a spart teava cu Wc-ul infundat e tare complicata treaba. Asadar daca ai probleme suna-ne pe noi. In cel mai scurt timp trimitem catre tine un instalator cu experienta pentru a rezolva problema.

Deoarece urgentele pentru instalatiile sanitare pot aparea la orice ora, iti punem la dispozitie echipe de instalatori gata sa intervina in cel mai scurt timp posibil pentru remedierea avariilor sau pentru alte situatii tehnice. Ai incredere in noi intervenim rapid in toate sectoarele din Bucuresti.

Asiguram permanenta cu echipele pentru interventii urgente la  instalatii sanitare, instalatii termice sau instalatii de canalizare. Echipele noastre vor ajunge in cel mai scurt timp la tine. Datorita pregatirii lor, acestea pot executa lucrari cu grade ridicate de dificultate in cazul oricarei defectiuni care tine de instalatiile sanitare, instalatiile termice sau instalatiile de canalizare.

Din pacate problemele legate de instalatiile sanitare pot sa intervina la orice ora si in orice anotimp. In orice moment se pot sparge tevi de apa, se pot infunda scurgerile sau pot aparea defectiuni la calorifere.

Noi incercam in masura in care suntem solicitati sa facem aceste situatii neplacute mult mai suportabile. Nu facem stricaciuni asupra peretilor sau daca trebuie spart in zona coloanelor incercam pe cat posibil sa minimizam pagubele, daca avem de schimbat un robinet nu distrugem mobilierul din baie, nu scoatem mizeria din scurgere sau din coloane si o intindem prin toata baia, nu folosim materialele de curatenie ale clientului, nu ne injuram intre noi si nu ne certam cu administratorul sau cu vecinii.

.

Instalatori sanitari priceputi in orice sector din Bucuresti

Pentru ca interventia in astfel de cazuri implica profesionalism si inteligenta adesenea nu este suficient doar ca instaltorul sa stie sa schimbe un robinet.  Nu de putine ori am vazut lucrari facute alandala cu tevi trase la calorifere intr-un mod absolut dezagrabil. Problema este ca odata facuta inestetic lucrarea, tu ca beneficiar, trebuie sa traiesti cu ea. Iar cand la un moment dat te hotarasti ca vrei s-o faci cum trebuie mai platesti odata. In cazul interventiilor de urgenta treaba este cam la fel. Degeaba opresti apa sa mai curga daca ai daramat jumatate din baie. Sau degeaba ai montat un calorifer nou in locul celui vechi care nu se incalzea daca la sfarsit contatam ca este montat stramb. Pentru lucrari fara surprize neplacute apeleaza la noi 0768313131. Trimitem cat mai urgent o echipa de instalatori profesionisti

Putem sa asiguram interventii pentru urgentele instalatiilor sanitare in sector 1sector 2sector 3sector 4sector 5, in sector 6 sau in ILFOV. Este bine de stiut ca orice situatie de urgenta este tratata de noi cu prioritate, un instalator va ajunge cat mai repede posibil la tine.

4.9/5 - (10 votes)