Instalator sanitar Bucuresti

Suna

0768.313.131

Email

contact@instalatori-in-bucuresti.ro

Instalator sanitar Berceni

INSTALATOR SANITAR

SECTOR 4

Instalator sanitar Berceni – Interventii rapide

Zonele in care activam

Lucram in orice zona a orasului Bucuresti si in Ilfov, iar daca ai nevoie de o interventie de urgenta in sector 4, in maxim o ora putem ajunge la tine, in oricare din urmatoarele zone:

 • Giurgiului – Insaltatorii nostri autorizati pot ajunge la adesa specificata, in aproximativ o ora. Activam pe Soseaua Giurgiului, Strada Toporasi, zona fosta ROCAR, Scoala Nr 188, Strada Verigei, zona Cimitirul Evreiesc, pe Bulevardul Pieptanari si in alte zone.
 • Berceni – locuiesti in Berceni, sector 4 si ai nevoie de un instalator? Te putem ajuta in zonele: Bulevardul Brancoveanu, Parc Brancoveanu, zona Oraselul Copiilor, Str. Nitu Vasile, Piata Sudului, dar si pe Soseaua Oltenitei, pe Bulevardul Alexandru Obregia, Strada Turnu Magurele, Drumul Gazarului, Strada Luica, Strada Emil Racovita sau Soseaua Berceni, zona ROMPRIM si Strada Alunisului.
 • Aparatorii Patriei – In aceasta zona actionam in cel mai scurt timp pe Strada Ion Iriceanu, Strada Caporal Marin Grigore, Zona Metrou Aparatorii Patriei, zona Serelor, Grup Scolar Industrial Dacia, zona Depou IMGB.

Locuiesti in una din aceste zone si ai nevoie de instalator sanitar?

Contacteaza-ne si iti vom trimite un instalator sanitar autorizat sau o echipa de specialisti in cel mai scurt timp posibil. Daca ai o problema cu instalatia si locuiesti in sector 4 in una din zonele indicate, firma noastra este solutia ideala. Iti oferim orice servicii de montaj, reparatii, mentenanta instalatii sanitare, in regim de urgenta, cu garantie si la preturi accesibile.

Desfundare canalizare Sector 4

In afara de serviciile de interventie de urgenta pentru tevi sparte, robineti blocati sau defecti, baterii din care sare apa pe pereti oferim si interventii de urgenta la instalatiile de canalizare pentru desfundarea sifoanelor de pardoseala, a cazilor de baie, a cabinelor de dus a tevilor si coloanelor de scurgere. Solicita un instalator sanitar in zona Berceni, sector 4, iti garantam interventii sigure, profesionale, de calitate si rapide. Iata ce ne recomanda ca partener ideal:

 • Indiferent de complexitatea lucrarii executate, oferim garantie si eliberam factura si chitanta.
 • Ne poti contacta pentru a solicita un instalator in Berceni pentru o gama diversificata de lucrari de interior sau exterior, spatii rezidentiale sau comerciale.
 • Te poti baza pe disponibilitatea noastra 24 din 24 si pe faptul ca putem prelua in timp optim lucrarea.
 • Preturile sunt accesibile iar costul lucrarii se calculeaza corect in baza unui deviz de lucrare realizat de instalator in Berceni, Popesti Leordeni sau in oricare alta zona din Bucuresti sau Ilfov.
Desfundare canalizare Sector 1
Desfundare canalizare Sector 1
Apeleaza-ne oricand ai probleme cu instalatiile sanitare, termice sau de canalizare. Intervenim rapid, cu echipamente si personal de cea mai buna calitate.

Instalator Berceni – disponibilitate non stop

Stim cat de importanta este viteza de reactie in cazul unei defectiuni la instalatia sanitara, de aceea ne-am asigurat ca dispunem de personalul autorizat necesar si ca putem trimite la orice ora un instalator in Berceni sau in oricare alta zona din Bucuresti sau Ilfov.

Orice persoana isi doreste sa se simta confortabil si in siguranta in locuinta sa. Atunci cand ai probleme cu instalatia sanitara aceste lucruri devin greu de realizat, insa poti rezolva problema apeland la un instalator profesionist, care sa fie autorizat de catre institutiile care se ocupa de domeniul sanitar. Iata de ce este important sa apelezi la un instalator Berceni:

 • Orice instalator Berceni din echipa noastra este autorizat
 • Lucram doar cu materiale calitative, care sa iti garanteze rezistenta lucrarii
 • Echipa noastra lucreaza pentru tine in orice moment al zilei sau din noapte, in regim non-stop
 • Oferim o gama larga de servicii in domeniul sanitar in orice zona din Berceni, de la reparatii instalatii sanitare, montaje instalatii sanitare, si pana la desfundari canalizati/tevi si mentenanta dupa finalizarea lucrarii
Instalator sanitar Pantelimon
4.9/5 - (248 votes)