Instalator sanitar Bucuresti

logo

Suna

0768.313.131

Email

contact@instalatori-in-bucuresti.ro

Instalator sanitar sector 1 Bucuresti

Instalator sanitar Sector 1

Intervenim de urgenta in orice zona din sectorul 1 pentru reparatii sau montaje la instalatiile sanitare.

Ai nevoie de un instalator sanitar pentru o interventie de urgenta in sectorul 1, Bucuresti sau in zonele adiacente?  Vrei servicii de instalatii sanitare profesioniste? La apelul tau telefonic dupa cateva detalii depsre natura problemei in maxim 1 ora suntem la usa ta indiferent de zona din sectorul 1 in care locuiesti?  Suna la 0768313131 si alege sa lucrezi cu noi, profesionistii in instalatii sanitare!

Avem o expertiza ce se intinde pe mai mult de 15 ani in montarea, repararea si intretinerea instalatiilor sanitare, a instalatiilor termice, de producere si stocare apa calda de consum si a instalatiilor si sistemelor de canalizare si evacuare ape meteorice. Lucram doar cu instalatori profesionisti, calificati si acreditati oferind servicii in tot Bucurestiul si in judetul Ilfov. Oferim garantie si factura la orice intervetie indiferent daca este vorba de inlocuirea unui racord flexibil la un lavoar sau de demontare si montare unei cabine de dus full option.

Instalator sanitar - Intervenim oriunde in sectorul 1

La apelul tau putem trimite imediat un instalator sanitar in sector 1 la orice ora din zi sau din noapte. Daca ai o urgenta, cu o teava sparta sau ai scurgerea de la cada infundata, cheama-ne pe noi si problema este ca si rezolvata simplu si asa cum vei vedea foarte convenabil. Vom trimite un instalator experimentat care va rezolva problema in cel mai scurt timp, folosindu-se de experienta si stiinta de carte va propune si implementa cea mai buna solutia tehnica.

Zonele in care intervenim in sectorul 1 din Bucuresti:

 • Cartier Baneasa si Aviatiei: Sos Bucuresti-Ploiesti, Str Baneasa, Romaero, Romexpo, Piata Baneasa, Str Marinarilor, Platforma IPRS Baneasa, Sos Pipera, Promenada Mall, Str Aviatiei, Floreasca Park, Cartierul Francez, Piata Aurel Vlaicu si strazile adiacente
 • Cartier Bucurestii Noi si Damaroaia: B-dul Bucurestii Noi, B-dul Laminorului, Parc Bazilescu, Jiului, Str Coralilor, Sos Straulesti, Str Nuferilor, Intrarea Straulesti si strazile adiacente
 • Cartier Piata Domenii: D-dul Ion Mihalache, Manastirea Casin, Spitalul Elias si strazile adiacente
 • Cartier Dorobanti: Calea Dorobanti, Calea Floreasca, Str Roma, Str George Calinescu etc
 • Cartier Gara de Nord si Victoriei: Calea Grivitei, Calea Plevnei, Pasajul Basarab, Piata Victoriei, Str Buzesti, Sos Nicolae Titulescu, B-dul Dinicu Golescu, Piata Matache, Academia Romana, Mircea Vulcanescu etc
 • Cartier Chitila: Pajura, Sos Chitilei, Str Mimozei si strazile adiacente
 • Cartier Pipera: B-dul Pipera, Str Emil Racovita, Str Erou Iancu Nicolae si zonele adiacente
 • Cartier Primaverii: B-dul Primaverii, B-dul Mircea Eliade, Palatul Primaverii, Liceul Jean Monnet etc
 • Cartier Piata Romana: Str Piata Amzei, Str Mihai Eminescu, B-dul Dacia, Calea Victoriei etc
Instalator sectorul 1
Instalator sectorul 1
Apeleaza-ne oricand ai probleme cu instalatiile sanitare, termice sau de canalizare. Intervenim rapid, cu echipamente si personal de cea mai buna calitate.

Instalator sector 1 – disponibilitate non stop

Gama de servicii oferite in domeniul montajului si a instalațiilor este vastă și diferă de la caz la caz, tocmai din acest motiv este foarte greu să vă oferim pe site preturi fixe.

Iată o lista succinta cu serviciile pe care le prestam cu regularitate si unde oferim cel mai competitiv raport calitate/pret:

 • Montaj mașină de spălat
 • Montat robinet grup sanitar / bucătărie
 • Montaj cabină duș
 • Montat chiuvetă grup sanitar
 • Montat chiuvetă bucătărie
 • Montaj calorifer simplu
 • Montaj centrală termică apartament

Ne-am specializat in reparații si instalare obiecte sanitare de baie precum wc, toaleta, bideuri, cazi de baie, dușuri, chiuvete, lavoar, cabine de dus, cazi cu hidromasaj, mobilier baie. In cazul tevilor infundate, va trimitem o echipa dotata cu echipamente moderne, sarpe electric, camera video de vizualizare la interiorul tevilor, sistem de curatare tevi si coloane sub presiune etc pentru desfundare țevi si coloane de scurgere.

Instalatii sanitare Bucuresti

Desfundare canalizare sector 1

5/5 - (280 votes)