Instalator sanitar Bucuresti

logo

Suna

0768.313.131

Email

contact@instalatori-in-bucuresti.ro

Montaj instalatii sanitare

- Montaj obiecte sanitare baie/bucatarie

- Montaj robineti, tevi si coloane

- Inlocuire conducte baie/bucatarie

- Montaj sau inlocuire sifon pardoseala

Montaj baterie chiuveta/dus

Instalator montaj, inlocuire baterie lavoar, chiuveta, cada, dus, bideu Bucuresti

Montaj obiecte sanitare baie/bucatarie

Intalator sanitar montam, inlocuim sau reparam obiecte sanitare la baie sau bucatarie

Montaj instalatii sanitare

Cauti un instalator pentru reparatii sau montaje la instalatiile sanitare? Cheama acum un instalator autorizat!

Daca locuiti in Bucuresti sau Ilfov si aveti nevoie de reparatii ale instalatiilor sanitare, suntem alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Oferta noastra de preturi este competitiva si accesibila, astfel incat sa puteti beneficia de servicii de calitate la un pret accesibil.

Ne mandrim cu experienta noastra in domeniul reparatiilor instalatiilor sanitare si suntem capabili sa oferim solutii eficiente la orice problema legata de instalatiile dumneavoastra sanitare. Ne asiguram ca toate interventiile noastre sunt realizate cu atentie la detalii si profesionalism, astfel incat sa putem satisface cerintele si asteptarile clientilor nostri.

 • Raport calitate/pret excelent
 • Interventii rapide si eficiente
 • Personal calificat si experient
 • Solutii personalizate pentru fiecare client in parte
Reparatii instalatii sanitare

Urgente?

De ce sa alegi firma noastra de instalatii sanitare?

Luați în considerare că există multe cazuri în care intervenția preliminară a clientului nu face decât să aprofundeze și să complice problemele cauzate de blocaje, scurgeri sau multe altele.

Ca specialiști în domeniul instalațiilor sanitare și de canalizare, vom încerca să vă menținem mulțumiți de serviciile noastre, astfel încât să ne puteți recomanda prietenilor sau colegilor. Timpul de răspuns depinde de programul nostru actual și, în majoritatea cazurilor, este în termen de o oră de la apel.

Când veți fi vizitați de instalatorul nostru, veți primi cel mai bun serviciu din București și în paralel vom încerca să fim rezonabili la preț în funcție de cerințele dvs. și de situația specifică.

Majoritatea clienților noștri nu se gândesc deloc la întreținerea preventivă a instalațiilor sanitare, practică ce poate economisi bani și evita reparațiile ulterioare. Cele mai multe persoane ne contactează atunci când au o problemă actuală, conștientizând că ar fi fost mai benefic să fi apelat la un instalator din timp pentru a interveni preventiv asupra instalației sanitare.

 • Avem experienta in repararea instalatiilor sanitare.
 • Garantie pentru toate tipurile de servicii furnizate.
 • Instalatorii nostri sunt echipati cu cele mai bune echipamente si instrumente.
 • Putem efectua achizitionarea si livrarea materialelor si componentelor necesare pentru reparatii.
 • Oferim reduceri regulate clientilor nostri.

INSTALATOR SANITAR BUCURESTI

Reparatii Instalatii sanitare Bucuresti

Montaj instalatii sanitare Bucuresti

Apeleaza cu incredere la echipa noastra de instalatori profesionisti

Pentru orice problema la instalatiile sanitare poti apela cu incredere la echipa noastra de instalatori autorizati. Ne ocupam cu profesionalism si prudenta de reparatiile instalatiilor sanitare din locuinta ta. Cheama un instalator la orice ora pentru ca iti oferim serviciul de reparatii la instalatiile sanitare non stop.

 Stim ca neplacerile cauzate de o problema la instalatia sanitara te pot lua prin surprindere in totalitate. De aceea, practicam o gama de preturi accesibila, asa incat atunci cand vei fi nevoit sa apelezi la specialisti sa poti achita in liniste lucrarea si sa iti pastrezi confortul si functionalitatea locuintei la standarde de calitate ridicata.

Montaj instalatii sanitare in Bucuresti – la cele mai bune preturi

Cele mai solicitate servicii din categoria instalatii sanitare sunt:

 • Montajul tevilor instalatiei sanitare
 • Montaj / Inlocuirea tevilor de alimentare cu apa din baie sau bucatarie cu tevi noi din cupru sau PPR (polipropilena)
 • Montaj / Inlocuirea / desfundarea tevilor si elementelor de scurgere ale obiectelor sanitare, lavoare, cazi de dus, cazi de baie, desfundare vas toaleta ,reparatii wc incastrate sau normale,inlocuit robineti inchidere baie sau bucatarie
 • Montaj / Inlocuirea / desfundarea sifonului de scurgere din pardoseala

Toate lucrarile au o garantie de 12 luni. Deplasarea si constatarea sunt gratuite in Bucuresti si Ilfov 

Etapele si elementele reparatiilor instalatiei sanitare

 • Identificarea vizuala si inlocuirea segmentelor de teava cu fisuri sau sparturi
 • Refacerea sau inlocuirea legaturilor, lipiturilor defectuoase pentru tevi indiferent de materialul folosit cupru, polipropilena sau pexal
 • Identificarea remedierea surselor de infiltratie si inundatie ce apar la baie sau bucatarie
 • Schimbarea sau repararea robinetilor de siguranta a instalatiei sanitare din baie sau bucatarie
 • Desfundarea tevilor de scurgere, si verificarea fluiditatii si capacitatii de scurgere
 • Desfundarea WC-urilor si pisoarelor. 

Montaj instalatii sanitare

Montaj instalatii sanitare

Servicii uzuale de reparatii obiecte sanitare si accesorii

 • Inlocuirea racordurilor flexibile de la bateriile de alimentare cu apa
 • Schimbarea sau repararea bateriilor de la chiuveta , cada,lavoar sau  spalator
 • Repararea sau inlocuirea sifonului de scurgere pentru chiuveta, cada , cabina de dus sau lavoar
 • Repararea sau inlocuirea armaturilor (sistemelor) pentru rezervorul WC-urilor normale sau incastrate
 • Repararea sau inlocuirea racordurilor de evacuare pentru WC-uri
 • Schimbarea sau repararea racordului si robinetului de alimentare a rezervorului de WC
 • Schimbarea sau montarea capacelor de WC
 • Repararea instalatiilor de alimentare si scurgere a cabinelor de dus
 • Montarea si repararea cabinelor de dus si a usilor de acces. 

De multe ori suntem tentati sa apelam la servicile unui prieten sau cunostinte care au mai schimbat ei o baterie de lavoar dar ce facem  atunci cand de la o baterie care doar picura avem acum o frumoasa arteziana in mijlocul baii. Totul este frumos pana cand vecinul de jos vine si ne anunta ca din tavan picura apa si nu este tocmai prima data (data trecuta vecine tot asa curgea !!!) desi tu ai chemat un instalator care culmea a reparat teava si te-a asigurat ca nu mai sunt probleme. Imediat o sa il suni pe cel care a facut REPARATIA si daca acesta iti mai raspunde,  va spune ostentativ ca ajunge peste doua trei zile in Bucuresti si o sa incerce sa treaca desi este foarte ocupat. CU NOI ACESTE EVENIMENTE SUNT EXCLUSE, GARANTIA LUCRARILOR ESTE DE 12 LUNI, promptitudinea ne sta in caracter folosim doar materiale de calitate si in caz de problemele aparute in timpul garantiei timpul de raspuns este foarte scurt. Ne ocupam de orice problema aveti, inclusiv de achizitionarea materialelor, fie ca e vorba de inlocuit o baterie de lavoar sau toata instalatia sanitara, de verificarea si desfundarea scurgeri de la cada, a  sifonului de pardoseala, a scurgeri de la bucatarie, reparatia hidroforului care in ultima vreme cam da rateuri ba nu mai este debit ori nu poti amesteca apa calda cu cea rece si faci dusuri scotiene fara sa vrei. Totul este bine cand se termina cu bine, dar ce faci cand vine vorba sa te socotesti cu instalatorul si pretul comunicat este cu mult peste asteptarile tale, nasol moment… Nu ar fi fost mai bine sa afli de la inceput cat costa lucrarea? Asa este la noi, afli de la inceput costul lucrarii, FARA COSTURI ASCUNSE cum s-ar spune sau vicii de procedura. Lucram in toate sectoarele Bucurestiului si judetul Ilfov.

Instalator sanitar disponibilitate nonstop - 0768313131

Executam absolut orice serviciu legat de instalatiile de alimentare cu apa, canalizare si termoficare. Instalatii noi, reparatii, extinderi, interventii de urgenta, mentenanta periodica pentru instalatiile de termoficare si de ridicare a presiunii. Firma noastra va pune la dispozitie servicile unui instalator sanitar pentru orice problema legata de tehnica fluidelor fie ca este vorba de simpla inlocuire a unei baterie de lavoar , a unei bateri de spalator sau a unei instalatii sanitare mai complexe cum ar fii executarea unei instalatii noi la baie. Folosirea  materialelor de calitate cum ar fii robineti de cea mai buna calitate, a tevilor de PPR sau cupru si executarea cu atentie a tehnologiei de montaj ne creaza posibilitatea de a oferi o calitate deosebita si o garantie de 12 luni a lucrarilor desi lucrarile executate in acest mod au o durata de viata de peste 50 de ani. La orice instalatie sanitara este bine ca o data la sase luni sa actionam robinetii generali ai apartamentului pentru a asigura o buna functionare a lor, dar acest lucru este omis din lipsa timpului si atunci este bine sa montam doar materiale de calitate. Este indicat sa folosim servicile unui instalator sanitar atestat si nu al unui vecin care are si el are „habar” de instalatii, deoarece daca apar complicatii este posibil ca reparatia sa coste cu mult mai mult decat daca am fi apelat de la inceput la un instalator sanitar. Experienta si promptitudinea ne caracterizeaza astfel incat nici un client nu va fii nemultumit de servicile oferite de noi. Apelati cu incredere la servicile oferite de noi, surprizele ulterioare montajului final fiind excluse prin executarea temeinica si calitativa a lucrarilor executate

5/5 - (140 votes)