Instalator sanitar Bucuresti

logo

Suna

0768.313.131

Email

contact@instalatori-in-bucuresti.ro

Instalator sanitar sector 6 Bucuresti

Instalatii Sanitare Sector 6 – nonstop

Interventii non stop pentru orice defectiune aparuta la instalatiile sanitare.

Bine ai venit pe pagina noastra. Iti dam binete cu speranta unei lungi colaborari. Noi suntem instalatorii pe care i-ai tot cautat pana acum si nu i-ai gasit. Suntem si frumosi si destepti si devreme acasa. Ma rog in cazul in care nu urmaresti o intreprindere matrimoniala ramane „treaba asta cu tevile” pe care noi o avem bine de tot. Suntem specialisti in instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii de preparare apa calda de consum, instalatii de canalizare si sisteme de evacuare ape meteorice. Lucram de peste 15 ani in domeniul instalatiilor si acum, lasand gluma la o parte, suntem super calificati in tot ce inseamna tevaria dintr-o casa, vila, bloc, mall etc. Dincolo de reparatii, interventii de urgenta noi va propunem solutii inovatoare pentru reducerea consumului de energie pentru obtinerea confortului termic din locuinta dumneavoastra.

Instalatii sanitare in Bucuresti

De ce sa apelezi la serviciile noastre?

  • costuri corecte – oferim intotdeauna preturi accesibile pentru orice serviciu furnizat. In plus, ne tratam clientii cu respect si avem o politica de pret axata pe transparenta. Veti sti cat va costa o reparatie inainte ca aceasta sa fie efectuata. Si veti primi factura pentru orice serviciu efectuat.
  • servicii inovative | solutii moderne – avem peste 15 ani de experienta in domeniul instalatiilor si oferim doar servicii de calitate clientilor nostri. Avem expertiza necesara pentru a propune solutii bazate pe normele europene la zi si lucram conform noilor normative in domeniul instalatiilor I5, I7, MC001 (varianta 2023)
  • garantie si factura – oferim factura si garantie pentru orice serviciu. Oferim garantie si pentru manopera, dar si pentru produsele utilizate, deoarece lucram cu cele mai calitative produse, la cel mai inalt standard.
  • durabilitatea lucrarilor – lucram cu produse de calitate, care asigura durabilitatea lucrarilor. Odata ce am reparat o anumita problema, sansa ca aceasta sa reapara scade drastic, deoarece ne ocupam de fiecare lucrare cu adevarat profesionist.
  • gama diversa de servicii – va putem ajuta cu o multime de servicii din aria instalatiilor. Montaj de instalatii sanitare in baie si bucatarie, montaj centrale, revizie, reparatii si mentenanta pentru instalatii sanitare, instalatii electrice sau termice. Avem o echipa de instalatori autorizati care va poate sta la dispozitie non-stop pentru rezolvarea oricarui tip de problema.

Ne puteti apela oricand la numarul de telefon 0768313131. Asadar, daca ai nevoie de un instalator profesionist, suna sau intra direct pe site. Ai tot ce-ti trebuie la un click distanta.

Instalator sectorul 1
Instalator sectorul 1
Ai nevoie de un instalator in sector 6 Bucuresti sau vrei o firma de instalatii sanitare in sector 6 care sa se ocupe de problema ta? Putem intervenii de urgenta pentru reparatii sau montaje obiecte sanitare, radiatoare, mobilier, aparate electro casnice, cu desfundarea unor tevi, sua a sifonului de pardoseana, a scurgerii de la baie sau a Wc-ului. De asemenea, daca ai nevoie de o interventie de urgenta in cazul unei inundatii sau a unei tevi sparte, putem trimite la tine in cel mai scurt timp un instalator sanitar calificat..

Instalator sanitar sector 6 in Bucuresti

Daca ai nevoie de instalarea de obiecte sanitare de reparatii la  instalatia sanitara noi tit satm la dispozitie 24 din 24. Daca ai nevoie de urgenta de o interventie a unui instalator profesionist, putem trimite la tine o echipa specializata, in cel mai scurt timp. Intervenim rapid in sectorul 6, dar si in restul zonelor din Bucuresti si in Ilfov.

Iata care sunt zonele din sectorul 6 in care intervenim:

  • Cartier Drumul Taberei: B-dul Timisoara, Parcul Drumul Taberei, Str Sibiu, Str Romancierilor, Aleea Compozitorilor, Str Valea Ialomitei, Str Valea Argesului etc
  • Cartier Militari: B-dul Iuliu Maniu, B-dul Uverturii, Sos Virtutii, Str Apusului, Str Preciziei, Str Valea Cascadelor etc
  • Cartier Ghencea: Prelungirea Ghencea, Str Ghidigeni, Cimitirul Militar Ghencea, B-dul Ghencea si strazile adiacente
  • Cartier Crangasi si Grozavesti: B-dul Constructorilor, Lacul Morii, Podul Grant, zona Belvedere si Regie, Pasajul Basarab, Petrache Poenaru, Univ Politehnica,  Splaiul Independentei etc
  • Cartier Giulesti: Calea Giulesti, Piata Giulesti, Str Godeni, Str Volumului, Parc Giulesti si strazile adiacente
instalator sanitar sector 6
4.9/5 - (373 votes)