Instalator sanitar Bucuresti

logo

Suna

0768.313.131

Email

contact@instalatori-in-bucuresti.ro

Instalator sanitar sector 5 Bucuresti

Instalatii Sanitare Sector 5 – urgente

Siguranta instalatiilor sanitare din casa ta poate depinde de un instalator profesionist

Credeti ca numai dumneavoastra aveti probleme cu instalatiile sanitare. Numai la dumneavostra se blocheaza robinetii? Sau numai la dumneavoastra se infunda scurgerea de la baie? Nici vorba. Si noi instalatorii avem asemenea probleme cu instalatiile sanitare. Acum nu vrem o scoatem din joben pe aia cu „croitorul n-are haine si cizmarul pantofi” dar asa e. Ni se intampla si noua.  Din pacate nu se stie niciodata cand te loveste nenorocirea si se sparge teava de apa rece si tu esti plecat de acasa. Ce poti face? De la distanta nimic dar cand ajungi acasa poti suna la noi. Pe principiul (altu???) stim bataie ca am luat, noi o stim pe asta cu instalatiile. Daca te afli in sectorul 5, suna la noi si iti rezolvam orice problema legata de instalatiile sanitare, termice sau de canalizare. Si inca repede ca mai suna si altii ;). Suna-ne si rezolvam rapid orice problema ai avea.

Instalatii sanitare in Bucuresti

De ce sa apelezi la serviciile noastre?

  • disponibilitate non-stop – putem interveni in cazul unei urgente in regim non stop pentru a rezolva problema. Ne poti contacta direct pe site sau la numarul de telefon afisat pentru a ne chema in ajutor. Vom trimite o echipa specializata in cel mai scurt timp.
  • oferim factura si garantie – oferim garantie atat pentru manopera cat si pentru produsele folosite. Utilizam doar produse de calitate care asigura functionalitatea si durabilitatea lucrarii. In plus, oferim factura la fiecare serviciu prestat.
  • suntem autorizati si calificati – in cazul neplacerilor unei urgente, in cazul unor daune provenite in urma interventiei, esti asigurat. Noi functionam in baza unei asigurari de raspundere civila. In plus, lucram la cele mai inalte standarde de calitate.
  • servicii diverse – te putem ajuta cu orice serviciu aflat in legatura cu domeniul de instalatii sanitare, termice sau instalatii de gaz si instalatii electrice. Reparatii, montaje pentru baie si bucatarie, instalatii electrice, verificari si mentenanta, desfundare tevi, reparatii tevi sparte si interventii de urgenta. Iti putem oferi o gama de servicii care acopera toate necesitatile tale.
  • preturi avantajoase si oferte corecte – oferim intotdeauna preturi corecte clientilor nostri. Lucram in baza unei polititi ce pret bazate pe transparenta. Iti spunem intotdeauna cat de va costa serviciul inainte de a ne apuca de munca, iar evaluarea situatiei este intotdeauna gratuita.

Oferim servicii profesionale in domeniul instalatiilor. Daca ai o urgenta in ceea ce priveste instalatia sanitara in sector 5 Bucuresti sau in imprejurimi, cheama-ne pe noi, adevaratii experti. Nu ezita sa ne contactezi de fiecare data cand ai nevoie de un instalator sanitar in sector 5 sau in Bucuresti si Ilfov!

Instalator sectorul 1
Instalator sectorul 1
Servicii de calitate din partea instalatorilor autorizati. Firma noastra de instalatii sanitare iti ofera serviciile numai din partea instalatorilor sanitar autorizati si care au o experienta remarcabila pe diferite probleme aparute in instalatiile sanitare. Lucram doar cu materiale durabile, de aici si calitatea lucrarilor pe care ti le oferim.

Instalator sanitar sector 5 in Bucuresti

Locuiesti in sector 5 Bucuresti si ai o urgenta, ai nevoie de un instalator sanitar sau de un expert in montaj centrale sau apometre?  Ne deplasam in regim de urgenta in oricare din zonele sectorului 5.

Oferim disponibilitate 24 de ore din 24 pentru servicii de reparatii, montaj instalatii si mentenanta in urmatoarele zone din sector 5:

  • Cartier Rahova si Sebastian: Str Antiaeriana, Str Margeanului, Str Petre Ispirescu, Str Mihai Sebastian, Parcul Sebastian, Calea 13 Septembrie, Sos Progresului, zona Dealul Spirii, Piata Rahova, Sos Alexandriei, Sos Bucuresti-Magurele, Str Teius etc
  • Cartier Cotroceni: zona Eroilor, Soseaua Cotroceni, Piata Cotroceni, Str Ana Davila, B-dul Eroilor, Arenele BNR, Gradina Botanica, Spitalul Univ de Urgenta Bucuresti etc
  • Cartier Ferentari: Calea Ferentari, Str Veseliei, Prelungirea Ferentari, Parcul Ferentari, Str Toporasi, Str Zetarilor, Sos Salaj, Str Humulesti etc
  • Cartier Ghencea: Drumul Ghindarilor, Drumul Cooperativei, Cimitirul Ghencea, Str Ghidigeni si strazile adiacente
 
instalator sector 4
5/5 - (252 votes)