montare-wc-bucuresti

Montare WC - 0768313131

Instalator sanitar Bucuresti - Servicii de instalare obiecte sanitare

Instalator autorizat pentru montare WC in Bucuresti

 

Instalarea WC-ului reprezinta una dintre cele mai complexe lucrari de instalatii sanitare. Pentru a obtine rezultatul dorit, este foarte important sa detii abilitatile corespunzatoare pe care numai profesionistii adevarati le intalnesc. Mai mult de-atat, vasul de toaleta montat trebuie sa respecte designul interior al intregii incaperi. Multi proprietari de apartamente si case acorda o atentie deosebita alegerii designului toaletei, deoarece considera ca este un factor cu o importanta deosebita pentru aspectul interior.

Cum sa procedezi in situatia in care vrei sa alegi si sa instalezi echipamente sanitare, dar nu ai cunostintele adecvate? Iti recomandam sa apelezi la serviciile specialistilor din cadrul companiei noastre.

Montare wc profesionista si eficienta cu echipa noastra de experti

 

Echipa noastra de experti in montajul WC-urilor este dedicata asigurarii unei instalari profesioniste si eficiente a vasului dvs. Desigur, o instalare profesionista nu se poate realiza singura fara utilizarea tehnicilor si ale instrumentelor cele mai moderne din domeniu.

Folosind metode specializate de montaj, ne asiguram ca WC-ul dvs. este instalat corect si rapid. Prioritar pentru noi este ca voi sa puteti beneficia de un spatiu de baie confortabil si functional.

Montajul de WC pe care firma noastra il realizeaza are o calitate superioara. Puteti sa va bazati pe noi cand vine vorba de adapare si fexibilitate pentru a va putea satisface nevoile. 

Ne mandrim cu faptul ca oferim un montaj de calitate superioara a vasului WC, care se adapteaza nevoilor dvs. individuale. Fie ca aveti nevoie de un WC traditional sau de unul mai modern, echipa noastra de experti va poate ajuta sa alegeti si sa instalati WC-ul potrivit pentru dvs.

De asemenea, ne asiguram ca vasul de toaleta este montat corect si solid, astfel incat sa poata rezista la uzura zilnica. Este esential si sa functioneze fara probleme pentru o perioada indelungata de timp.

Montaj vas wc rapid si eficient cu cele mai bune tehnici si instrumente

 

Echipa noastra de experti in montajul WC-urilor este dedicata asigurarii unei instalari rapide si eficiente a vasului dvs. utilizand cele mai bune tehnici si instrumente din domeniu.

Folosind instrumente moderne si tehnici de montaj avansate, ne asiguram ca WC-ul dvs. este instalat corect si rapid. Dorim ca dvs. sa puteti beneficia de un spatiu de baie confortabil si functional cat mai curand posibil pentru ca:

 • Asiguram o instalare precisa si rapida a vasului WC;
 • Utilizam tehnici si instrumente moderne pentru a asigura o instalare de calitate;
 • Ne adaptam nevoilor dvs. individuale pentru a va oferi wc-ul potrivit pentru dvs;
 

Din experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului, putem afirma cu incredere ca noi iti putem oferi solutia pentru montajul WC-ului sau pentru problemele pe care le ai cu toaleta.

Nu este deloc usor sa gasesti instalatorul potrivit, de aceea incercam sa iti oferim cei mai buni specialisti in domeniu.

Ceea ce face diferenta dintre noi si ceilalti este vechimea si experienta. Ne bazam pe o lista de principii ce includ eficacitatea si seriozitatea de care dam dovada. Poti apela oricand in intervalul orar disponibil, iar cea mai apropiata echipa iti va sari in ajutor.

Deteriorari tipice si alte motive pentru inlocuirea WC-ului

 

In primul rand, instalatiile sanitare sunt destul de fragile. Acestea sunt fabricate din materiale precum ceramica si portelan, prin urmare durata de viata este scurta. Cea mai des intalnita cauza de deteriorare a vasului de toaleta este reprezentata de aparitia fisurilor din cauza uzurii, a greutatii prea mari a utilizatorilor sau a utilizarii necorespunzatoare.

Inlaturarea sau inlocuirea vasului de toaleta

 

Majoritatea oamenilor sunt, de obicei, pe cont propriu, incercand sa faca lucrari de instalatii sanitare. Din pacate aceasta nu este cea mai buna optiune pentru experimente. Instalarea incorecta a toaletei poate avea consecinte grave. Poti inunda nu numai apartamentul tau, ci si apartamentul vecinilor. De aceea va fi mai ieftin sa alegi un bun instalator care se intalneste cu astfel de echipamente in fiecare zi.

Instalarea profesionala include:

 • Inspectarea obiectului de catre un instalator si achizitionarea de componente pentru toaleta;
 • Demontarea obiectelor sanitare (daca este necesar!);
 • Instalarea componentelor rezervorului (daca este necesar!);
 • Conectarea rezervorului la toaleta (daca este necesar!);
 • Montarea vasului pe podea sau in perete;
 • Conectarea rezervorului si conectarea toaletei la utilitati;
 • Instalarea elementelor suplimentare;

Cum aleg un vas de toaleta?

 

Trebuie sa alegi un vas de toaleta si nu stii dupa ce criterii sa te ghidezi? Pe langa functia sa practica, vasul de toaleta poate contribui estetic la aspectul unei camere de baie. De aceea alegerea nu este chiar atat de simpla pe cat pare in plus este un obiect de folosinta indelungata, nu schimbam WC-ul in fiecare an. NU? Alegerea vasului de toaleta trebuie sa fie bazata atat pe considerente financiare cat si estetice si functionale. Ideea este sa alegi varianta potrivita, conform nevoilor si spatiului disponibil.

Iata principalele aspecte care stau la baza deciziei de cumparare:

 • Bugetul alocat;
 • Tipul vasului de WC– cu montaj pe pardoseala sau suspendat;
 • Rezervorul vasului de WC – montat pe vas, la semi-inaltime sau incastrat in perete;
 • Forma vasului – vas de WC rotund, oval sau dreptunghiular;
 • Functionalitate – simplu sau multifunctional;

Pentru montaj WC (montaj bazin vas de toaleta, montaj rezervor WC sau montaj WC suspendat),  apelati cu incredere la serviciile de la Instalatori-in-bucuresti.ro

Asiguram certificat de garantie pentru manopera efectuata!

Descopera oferta noastra de servicii si apeleaza cu incredere la un instalator profesionist pentru a-ti rezolva problemele! Contacteaza-ne oricand la numarul de telefon 0768.313.131

Oferim servicii de interventii la instalatiile sanitare, termice si de canalizare pentru Bucuresti, sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si ILFOV. Oferin disponibilitate non-stop, 7 zile din 7.

4.9/5 - (261 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *