montaj-masina-de-spalat-rufe-vase-bucuresti

Montaj masina de spalat rufe/vase

Montajul unei masini de spalat rufe sau de spalat vase nu pare atat de greu la prima vedere. Ce nu se observa este ca aceasta operatiune implica un minim de cunostinte si de abilitati in domeniul instalatiilor sanitare. Pentru aceasta situatie, este necesar sa apelezi la noi, pentru ca oferim mai multe tipuri de servicii de montaj sau reparatii. Ne ocupam atat de instalatii sanitare, cat si de obiecte sanitare sau echipamente electrocasnice de folosinta pe termen lung. Unele dintre acestea includ: 

  1. masina de spalat rufe;
  2. masina de spalat vase;
  3. instalatii sanitare;
  4. instalatii de canalizare.

De ce sa apelezi la noi pentru servicii de montaj masina de spalat rufe/vase ?

Suntem o companie specializata in reparatii si montaje instalatii sanitare din Bucuresti si Ilfov cu o experienta in domeniu de peste 15 ani. Lucram doar cu personal calificat in domeniu, ce efectueaza doar lucrari de calitate. Avem disponibil si serviciul de interventii rapide non stop pentru orice defectiune, incluzand masina de spalat vase sau rufe. Oferim garantie si factura la finalul lucrarilor pentru toate serviciile de montaj tip masina de spalat rufe/vase si nu numai.

montaj masina de spalat rufe

Montaj masina de spalat rufe

Ti-ai luat o noua masina de spalat vase si nu stii cum sa o montezi. In acest caz, apeleaza la o firma de instalatii sanitare ce realizeaza astfel de operatiuni constant. Pentru a evita bataia de cap privind montarea sistemului de evacuare dar si de alimentare a apei, instalatorii nostri te pot ajuta. Totodata, acestia vor pozitiona si vor fixa eficient masina de spalat in locul dedicat pentru aceasta.

Pentru cei care doresc sa achizitioneze o masina de spalat vase, nu trebuie sa se gandeasca cum se vor descurca cu instalarea, deoarece ne ocupam de acest serviciu in siguranta si rapid. Te ajutam cu montarea masinii de spalat vase in bucataria ta prin deplasarea rapida catre locuinta ta, pozitionarea si reglarea acesteia pentru a functiona corect si fara vibratii. Procedura va fi la fel ca si la masina de spalat rufe, vom conecta atent furtunul de alimentare la apa, catre evacuare.

Folosim doar materiale si echipamente calitative pentru ca lucrarea realizata sa reziste in timp si sa nu te confrunti cu scurgeri de apa.

Pe scurt, montarea propriu-zisa a masinii de spalat rufe sau vase incepe cu desfiletarea suruburilor din spatele masinii si astuparea gaurilor cu capacele de plastic incluse. Pozitia masinii trebuie sa fie pe o suprafata plana, insa nu trebuie sa fie lipita de vreun mobilier sau de pereti.

Cat costa montajul unei masini de spalat rufe/vase

Daca ai nevoie de ajutorul unui instalator sanitar profesionist pentru montajul unei masini de spalat vase sau rufe, te putem ajuta in acest sens. Pentru a afla pretul pentru acest serviciu ne poti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact. Ulterior, putem stabili de comun acord o programare intr-o zi in care esti acasa pentru a putea monta electrocasnicele.

Contacteaza-ne daca ai nevoie de servicii de montaj masina de spalat vase sau rufe! Daca tocmai ti-ai achizitionat o masina de spalat rufe sau o masina de spalat vase si nu te descurci sa o instalezi, echipa noastra de instalatori autorizati se poate ocupa de acest lucru. Efectuam lucrari de montaj in Bucuresti si Ilfov indiferent de tipul de electrocasnic.

5/5 - (146 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *