desfundare-wc-nonstop

Desfundare canalizare Bucuresti

Oferim servicii profesionale pentru desfundarea WC-ului oriunde si la orice ora!

Atunci cand WC-ul se infunda, nu pare sa existe o alta situatie la fel de stresanta si de respingatoare. Cautarea unui salvator care sa rezolve problema pare sa fie primul reflex…

WC-ul se poate infunda din mai multe motive. Unele dintre acestea sunt: aruncarea deodorantelor menite sa reimprospateze toaleta, a servetelelor umede,a mancarii stricate si a altor lucruri personale ce tin de igiena intima. Trebuie totodata sa fim atenti in ce scop folosim wc-ul.

Urgente de zi sau de noapte, problemele-s ca rezolvate!

De ce apare problema WC-ului infundat?

Sa presupunem ca exista scenariul in care dumneavoastra va aflati intr-un imobil mai vechi. Instalatiile au iesit din garantia tehnica pentru ca firma care a executat lucrarile de canalizare nu s-a numarat printre cele mai bune. Se pare ca administratia imobilului nu prea se ocupa de situatie, preferand in schimb sa rezolve problemele comune.

                                            desfundare-wc-nonstop

Din pacate, noi probleme pot  aparea atat la imobilele nou-noute, cat si la cele construite de cativa ani. WC-ul sau sifonul din pardoseala incepe sa refuleze, provocand toaleta sa se infunde din ce in ce mai des. 

De cele mai multe ori, acest lucru se produce din cauza infundarii canalizarii. Prin urmare, apa din cada, lavoar sau ghiuveta nu se mai dreneaza. Poate va intrebati de ce. Astfel de situatii se pot rezolva prin apelarea la un instalator priceput din punct de vedere tehnic. El este capabil sa preia urgente pentru finalizarea problemelor cu WC-ul sau a canalizarilor aparent comune.

Desfundam eficient WC-ul, cu liniste si curatenie in urma!

Noi am gasit solutia perfecta pentru aceasta problema! Va punem la dispozitie atat servicii pentru desfundare WC cat si desfundare canalizare. Instalatorii nostri ofera servicii pe teritoriul Bucurestiului si sunt pregatiti sa va salveze oricand, la orice ora. Serviciile noastre includ de-asemenea desfundari WC si tevi, iar echipamentul specializat este mereu la curent cu noile tehnologii. Unele dintre ustensile includ sarpe electric de mare putere, dispozitive cu presiune de apa sau aer etc. Ulterior se vor face propuneri de modificare a instalatiei de canalizare in asa fel incat sa nu mai fie nevoie de desfundarea canalizarii. Ne straduim sa minimizam aceste situatii neplacute atat ca timp de producere cat si ca gravitate a situatiei.

Atentie la ce se arunca in wc!

Nu va recomandam sa aruncati pe tevile de canalizare bicarbonat de sodiu. Nu sunt mai prejos nici prafurile sau granulele promotionale pe care le vedem la tv sau in reclamele de pe retelele de socializare. Degeaba promit ele ca desfunda canalizarea, sunt doar iluzii! Aceste produse sunt promovate prin tehnici de marketing special concepute pentru a fi consumate de catre dumneavoastra. Din pacate acestea nu rezolva problema, dimpotriva, complica situatia. Substantele sunt toxice si pot provoca daune instalatiei de canalizare. Ele se depun si se pietrifica pe tevile de canalizare, acolo unde nu este sufienta panta tehnica.

                                                 desfundare-wc-nonstop

Nu recomandam aruncarea servetelelor umede, resturilor de mancare, resturilor de cafea sau a obiectelor intime in WC. Acestea pot indopa diametrul tevilor pe unde se face drenajul apei uzate. Daca aceasta situatie apare, fie intamplator sau din necunostinta de cauza, va recomandam sa sunati un instalator specializat. Motivul principal este faptul ca acestia dispun de un echipament complet pentru desfundarea canalizarilor. Mai mult de-atat, in caz de agravare, un instalator specializat detine ustensilele necesare pentru a inlocui ce este defect, spart sau rupt. Sunati la Instalator Bucuresti iar problema este ca si rezolvata!

Suntem prezenti non-stop!

0768313131

Va punem la dispozitie unul, doi, sau mai multi instalatori (de cati este nevoie) pentru efectuarea serviciilor ce includ desfundare canalizare.

Servicii desfundare WC cu scule profesionale si serpi de diverse lungimi (manuali si electrici).

Desfundare WC la orice ora in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 Bucuresti cat si Ilfov. Desfundare tevi de scurgere, ape uzate cat si pompe de colectare, chiar si vidanje daca este nevoie.

Sunati un specialist instalator in rezolvarea problemelor! 

5/5 - (159 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *