desfundare-wc-bucuresti

Desfundare canalizare Bucuresti

Servicii profesionale pentru desfundare wc si chiar si la orice ora!

WC-ul s-a infundat, iar dumneavoastra nu stiti cum sa procedati in acest caz. Situatia devine cu atat mai stresanta, cu cat va aflati intr-o criza de timp.

Infundarea wc-ului este probabil una dintre cele mai stanjenitoare si frustrante urgente sanitare. Tocmai de-asta, va intelegem si sarim in ajutorul dumneavoastra cu o echipa de instalatori care activeaza in acest domeniu de peste 15 ani. 

Toaleta se poate infunda din mai multe motive. Spre exemplu:

  1. aruncarea servetelelor umede;
  2. aruncarea mancarii stricate,
  3. aruncarea lucrurilor ce tin de igiena personala intima;
  4. aruncarea deodorantelor pentru reimprospatarea toaletei.

Trebuie sa acordam atentie deosebita cand vine vorba de scopul utilizarii WC-ului. Nu incurcati rolul containerelor cu cel al unui vas de toaleta, deoarece fiecare are rolul lui.

La orice problema din zi sau din noapte intervenim urgent. Apelul dumneavoastra va fi mereu preluat, ascultat si rezolvat! 

 

De ce apare problema WC-ului infundat?

Probabil va aflati intr-un imobil mai vechi, unde instalatiile nu mai prezinta garantie tehnica. Firma la carea ati apelat si care a executat lucrarile de canalizare nu a fost tocmai printre cele mai bune. Nici  administratorul blocului nu pare implicat in problemele dumneavoastra. Acesta pare ca alege, in schimb, sa acorde atentie doar problemelor comune.

Desfundare WC

O noua problema apare atat la noile imobile de locuinte, cat si la cele construite de mai multi ani. WC-ul sau sifonul din pardoseala incepe fie sa refuleze, fie sa infunde toaleta din ce in ce mai des.

De cele mai multe ori acest lucru se intampla deoarece canalizarea se infunda. Ca urmare, nu vi se mai scurge apa din cada, lavoar sau chiuveta. Neintelegand cauza, acest lucru va lasa multe semne de intrebare. Astfel de situatii se rezolva doar prin a cere ajutorul unui instalator autorizat. Acesti specialisti sunt priceputi si calificati din punct de vedere tehnic in rezolvarea problemelor cu wc-ul sau canalizarile. Oricat de puerile par aceste situatii, nu le puteti rezolva pe toate de unul singur.

Desfundam eficient WC-ul, lasand doar liniste si curatenie in urma!

Noi am gasit solutia perfecta pentru a rezolva aceasta problema! Echipa noastra de instalatori nonstop Bucuresti va pune la dispozitie servicii profesioniste de desfundare wc si desfundare canalizare. Baietii nostri sunt inarmati pana in dinti cu echipament de ultima generatie, inluzand ustensile specializate pentru desfundarea toaletei si a tevilor. Printre acestea se enumera: sarpele electric de mare putere, dispozitiv pentru desfundat scurgerile cu aer comprimat, unealta cu arc pentru curatarea conductelor de evacuare etc. Ulterior vom propune modificarea instalatiei de canalizare. Poate pare radical, dar asa trebuie procedat in asa fel incat sa nu mai fie nevoie de desfundarea canalizarii. Ne straduim sa anticipam oricare viitoare urgenta, ca sa minimizam aceste situatii neplacute atat ca timp de producere cat si ca gravitate a situatiei.

Atentie la ce se arunca in wc!

Noio va sfatuim sa evitati sa aruncati bicarbonat de sodiu pe tevi. De-asemenea, nu aruncati in WC diverse produse de curatenie cum ar fi prafuri sau granule promotionale. Reclamele pe care le vedem la TV sau pe care le auzim la radio par tentante, dar totul este doar o minciuna menita sa va cheltuie banii degeaba. Acestea sunt promovate prin tehnici specifice de marketing, pentru a fi procurate de catre clienti. Din pacate, ele nu ne rezolva problema ci din potriva, o complica. Solutiile cu pricina pot contine substante toxice care pot provoca daune instalatiei de canalizare. Una dintre ele este depunerea si pietrificarea acelor granule pe tevile de canalizare, acolo unde nu este sufienta panta tehnica.Desfundare WC

Atragem atentia cu privire la aruncarea servetelelor umede, ale resturilor de mancare, resturilor de cafea sau alte lucruri intime in WC. Aceste deseuri pot ocupa intreg diametrul tevilor pe unde se face drenajul apei uzate. In momentul in care acest lucru se intampla, fie intamplator sau din necunostinta de cauza, va recomandam sa sunati un instalator specializat in desfundari si canalizari. Bazati-va pe noi, mai ales pentru ca noi  avem toate echipamentele si sculele necesare. In caz de agravare a situatiei, putem oricand inlocui ce este defect, spart sau rupt. Doar alaturi de baietii de la Instalator Bucuresti, sa va rezolve problema!

Suntem prezenti 24/24, 7/7!

0768313131

Va punem o echipa de instalatori formata din unul, doi sau mai multi baieti (de cati este nevoie) pentru interventiile de tipul serviciilor desfundare canalizare.

Serviciile noastre de desfundare WC includ scule profesionale si serpi de diverse lungimi (manuali si electrici).

Desfundare WC la orice ora in zonele: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 Bucuresti cat si Ilfov. Ne ocupam de desfundare tevi de scurgere, ape uzate cat si pompe de colectare, chiar si vidanje daca este nevoie.

Sunati un specialist instalator in rezolvarea problemelor!

 

5/5 - (159 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *