Instalator sector 1

Instalator interventii sanitare

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a interveni cu rapiditate atunci cand sunteti in cautarea unui instalator in zona Bucuresti sector 1. De la situatii simple la complexe, noi nu discriminam, nici nu subestimam, ci rezolvam totul cu implicare maxima.

Specialistii nostri va ofera servicii calitative din domeniul instalatiilor prin a ne prezenta la destinatie in timp record. Ne pasa de timpul dumneavoastra, tocmai de aceea realizam cat de important este sa vi-l petreceti util, in scopuri profesionale sau personale. Poate doriti sa fiti mai aproape de familia dumneavoastra prin a oferi acel timp celor dragi. Daca doriti sa oferiti mai mult timp familiei dumneavoastra si sa petreceti momente minunate intr-un camin sigur si ferit de pericole, nu evitati sa apelati la serviciile noastre.

Respectandu-ne setul de principii in munca pe care o prestam, misiunea noastra este sa va oferim un instalator Bucuresti sector 1 echipat cu  profesionalism desavarsit si experienta in domeniu.

Ne intereseaza in mod special oferirea serviciilor calitative. Asadar, pentru a realiza acest lucru ne implicam cu entuziasm intr-o noua experienta sau situatie, dand dovada totodata de flexibilitate si perspicacitate. Gama noastra de interventii sanitare variaza, precum:

 • Reparatii sanitare.
 • Reparatii Termice.
 • Desfundare wc-canalizare.
 • Montaj si reparatii.
 • Instalari noi echipamente.
 • Montaj electrocasnice.
 • Racordari la canalizare si apa.
 • Verificare starea de functionare.

Instalatori nonstop Bucuresti

Avem in spate un total de 15 ani de experienta acumulata in decursul timpului. De 15 ani, ne ocupam de reparatiile si montajele instalatiilor sanitare prin care ne-ati solicitat echipele. Dorim sa ne pastram grupul de clienti prin a le oferi serviciile noastre. Cu fiecare urgenta rezolvata, devenim din ce in ce mai cunoscuti pe zi ce trece multumita faptului ca aveti incredere in serviciile noastre.

Imaginea noastra inseamna satisfactia dumneavoastra!

Oferim servicii in instalatii sanitare cat si termice pe zonele si strazile cuprinse in:

Instalator sector 1

 1. Zona de sud | Piata Nicolae Bălcescu, B-dul. Carol I, Calea Victoriei, B-dul Regina Elisabeta, B-dul. Mihail Kogălniceanu, zona podul Elefterie.
 2. Zona de sud-vest | Raului Dâmbovița, podul Elefterie,  Str. Mircea Vulcănescu, Str. Mircea Vulcănescu, Calea Plevnei, Soseaua Orhideelor, Calea Giulești,zona caii ferate București – Roșiori, zona caii ferate București – Roșiori pana la centură, zona Damaroaia, zona Chitila.
 3. Zona de nord-vest | Calea ferata de la centură pana la zona de vest a padurii Tunari.
 4. Zona est | Str. Vadul Moldovei (zona gradinii zoo Băneasa), pana la calea ferate București – Constanța cu Șos.Pipera. Urmata de traseul pe Șoseaua Pipera, Calea Floreasca, Str. Polonam, Piata Gheorghe Cantacuzino, Str. Jean-Louis Calderon, Str.Pictor Verona cu Str. Pitar Mosi, Str. Pitar Mosi, Str.C.A. Rosetti, Str.C.A. Rosetti, B-dul Nicolae Bălcescu, B-dul Nicolae Bălcescu intersectie cu B-dul Carol I.
5/5 - (143 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *