instalare-si-montaj-instalare-si-montare-instalatii-sanitare-bucuresti

Instalator Sanitar Bucuresti

Servicii instalator – instalare si montaj instalatii sanitare pentru casa ta

Fie ea nou-nouta sau deja locuita, orice camin are nevoie de instalatii sanitare functionale. Acest lucru implica, desigur, un montaj corespunzator. Pentru a te asigura de acest lucru, apeleaza cu incredere la serviciile unui instalator sanitar autorizat. Doar acesta va sti exact cum trebuie sa faca legaturile dintre echipamentele sanitare si conductele de apa.

Compania noastra iti pune la dispozitie o gama de servicii efectuate de instalatori iscusiti si atenti la cele mai mici detalii. Acestea includ:

 • instalare corpuri sanitare in baie/bucatarie;
 • desfundare canalizari, (cada/ghiuveta);
 • montare apometre;
 • montare electrocasnice (cada/ghiuveta/aragaz).

Apeleaza cu incredere la serviciile unui instalator sanitar autorizat. Astfel, vei beneficia de instalatii sanitare care nu o sa-ti mai cauzeze probleme!

De ce sa apelezi la noi pentru servicii de instalatii si montaj

La orice ora din zi sau din noapte pot aparea avarii la instalatiile sanitare. Oricat de minore par ele, nu pot fi rezolvate decat de un instalator special instruit pentru repararea acestora. Firma noastra dispune de un serviciu in regim de urgenta non-stop si iti ofera posibilitatea de a ne suna chiar si in zilele de weekend.

Mai multe de-atat, este important ca te putem ajuta nu doar cu instalarea sau montarea obiectelor sanitare. Echipa noastra este dispusa sa repare desfundari de canalizari sau sa monteze diverse echipamente din baie/bucatarie. Putem oferi chiar si mentenanta acestora. Acestea ar fi argumentele pentru care sa apelezi la serviciile noastre de instalari non-stop:

 • Experienta vasta pe care o avem in instalarea, montarea, repararea si intretinerea instalatiilor electrice isi spune cuvantul;
 • Rezolvam orice tip de problema poate aparea la o instalatia sanitara. Acest lucru include tevile sparte, cazile infundate si montarea electrocasnicelor.
 • Multumita serviciilor complete oferite de un instalator sanitar, nu va trebui sa te deplasezi la magazine pentru a cumpara piesele necesare. Instalatorii  detin un echipament ce contine uneltele potrivite
 • Echipamentele uzitate de catre instalatori sunt de ultima generatie si iti asigura garantia lucrarii efectuate
 • Deplasarea in orice zona din Bucuresti si judetul Ilfov este garantata
 • Serviciile prestate de catre compania noastra se finalizeaza prin garantie si factura
 • Intervenim atat in regim normal, pentru situatii simple, cat si in regim de urgenta, de exemplu avarii
 • Preturile serviciilor oferite de catre un instalator sunt oneste si corecte.

Servicii instalator

servicii instalator

Este necesar ca atunci cand apelezi la serviciile unui instalator, acesta sa aiba cunostinte vaste in domeniul instalatiilor sanitare. Acesta trebuie sa fie capabil sa  efectueze montari/instalari pentru diferite tipuri de obiecte sanitare. Prin solicitarea unei oferte catre un instalator sanitar vei avea parte de servicii precum cele mentionate mai jos:

 • reparatii de instalatii sanitare – un instalator profesionist te va ajuta sa repari tevile, robinetii sparti sau cada/dusul defect.
 • montaje instalatii/obiecte sanitare – venim sa te ajutam si sa iti fixezi electrocasnicele in locul potrivit, montam cazi, cabine de dus, ghiuvete, apometre, masina de spalat rufe/vase, uscator de rufe etc.
 • desfundari tevi, canalizari, obiecte sanitare – ne ocupam de desfundarea scurgerilor de la baie sau bucatarie, desfundarea canalizarilor din apartamente, blocuri sau cladiri de birouri, desfundari WC, cada, sifon pardoseala etc.
 • servicii de mentenanta – pentru a te asigura ca instalatia sanitara functioneaza normal, este recomandat sa se efectueze verificari periodice

Pret servicii instalator

Vrei sa stii care sunt preturile pentru serviciile prestate de un instalator sanitar? Iti vom spune imediat ce o echipa se va prezenta la fata locului si va vedea ce problema a aparut. Iti putem oferi, totusi, un pret aproximativ in urma unei discutii telefonice.

Instalator Bucuresti - Servicii nonstop

Apeleaza la serviciile unui instalator pentru instalatii sanitare durabile!

Toate serviciile oferite de un instalator sanitar sunt construite in asa fel incat sa reziste o perioada lunga de timp si sa nu necesite modificari imediate. Contacteaza-ne la numarul de telefon 0768313131 pentru orice tip de serviciu de instalare/montare/reparare instalatii sanitare ai nevoie!

5/5 - (133 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *