Instalator sanitar Bucuresti

De ce sa ne alegi pe noi

Asiguram servicii de montaj si reparatii instalatii sanitare si asiguram garantia lucrarilor. Avem asigurare de raspundere civila care sa acopere eventuale daune cauzate in timpul interventiei (paza buna trece primejdia rea).

Esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final? Se poate insa si altfel. Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

instalator sanitar

Servicii instalatii sanitare

Reparam, montam, inlocuim instalatii sanitare si instalam obiecte sanitare. Apelati cu incredere la echipa noastra de instalatori profesionisti cu mare experienta. Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.

Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor sanitare.

 • Reparare Instalatii sanitare inlocuire tevi (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru)
 • Reparare, montarea, inlocuire baterii (pentru dus sau chiuvete)
 • Reparare, montare, inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus)
 • Inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere)
 • Desfundari WC canalizare, tevi
 • Montare de robineti si apometre
 • Montare suporti portprosop si savoniere
 • Montare masina de splat

Fie vara, fie iarna, noi te scapam de problemele cu instalatia de acasa

Mai veche sau noua, orice locuinta sau cladire are nevoie de revizii periodice, reparatii si mentenanta in cazul instalatiei sanitare, iar un instalator sanitar este cel mai in masura sa intervina in astfel de cazuri. In plus, daca are si autorizatie de functionare si specializare in domeniu, casa ta se afla pe maini bune.

Reparatiile complexe la instalatiile sanitare sau termice, indiferent ca este vorba despre o teava fisurata, de montarea unei masini de spalat sau trebuie sa schimbi bateria de la cada, pot fi realizate doar cu ajutorul unui specialist in domeniu. In plus, un instalator autorizat care isi ofera serviciile in regim de urgenta te scapa imediat de probleme si eventuale complicatii.

Seriozitatea si promptitudinea sunt principalele calitati ale oamenilor din echipa noastra.

Avem echipe de specialisti care au experienta, atat in cazul lucrarilor de instalatii sanitare interioare, cat si in cazul celor exterioare. Pot rezolva orice problema aparuta la instalatia sanitara interioara sau exterioara, indiferent de complexitatea lucrarii. Avem instalatori sanitar cu experienta ce pot executa lucrari pentru alimentarea cu apa a cladirii, lucrari de canalizare, obiecte si accesorii sanitare, bransamente si orice fel de instalatii de apa in gospodarii si nu numai.

Ce poate face un instalator sanitar profesionist?

 • Poate sa execute lucrari complexe de inlocuire a intregii instalatii sanitare dintr-o locuinta sau o anumita cladire, de la conducte, coloane de apa calda sau rece, robineti trecere, tubulatura uzata, pana la montajul obiectelor sanitare si al corpurilor de mobilier.
 • Executa reparatii, atat la instalatiile sanitare, cat si la cele termice, inlocuieste tevi din PPR, polietilena, pexal, zinc sau
 • Realizeaza montaje de robineti si apometre si ofera garantie pentru acestea.
 • Face reparatii, monteaza si inlocuieste baterii pentru dus sau chiuvete.
 • Monteaza, repara si inlocuieste obiecte sanitare de orice tip, precum: chiuvete, lavoare, vase WC, rezervoare WC, bideuri, cazi de baie, cabine de dus.
 • Instaleaza si monteaza masina de spalat rufe sau vase, hote, aparate de aer conditionat sau aragazuri.
 • Realizeaza intreaga instalatie si montajul boilerelor si centralelor termice de orice tip.
 • Repara vase de expansiune, desfunda WC-uri, canalizari, sifoanele de pardoseala, face reparatii la instalatiile din subsolul blocurilor si executa reparatii sau reabilitari la reteaua de apa din subsolurile blocurilor.

Echipele noastre de specialisti instalatori sanitari executa lucrari complexe intr-un ritm rapid si profesionist si pe de alta parte nu ai parte de costuri ascunse. Indiferent de lucrarea realizata, ti se va comunica pretul acesteia imediat dupa evaluarea problemei.

Reparatii complete la instalatiile sanitare facute de un specialist

Reparatiile la instalatiile sanitare, minore sau de mai mare complexitate, sunt interventii care trebuie facute de un specialist. Indiferent ca vrei sa-ti refaci instalatia sanitara in locuinta sau ai nevoie doar de anumite reparatii uzuale, un instalator autorizat va actiona cu profesionalism si maxima prudenta. In plus, ai si siguranta lucrarilor. La finalul interventiei ofera factura si garantie pentru lucrare, indiferent de complexitatea acesteia. O teava sparta, un robinet defect la baie, montajul unei chiuvete sau reparatii complexe la instalatia sanitara din locuinta ori de la birou, necesita specializarea unui tehnician autorizat. Siguranta ta si a familiei tale trebuie sa fie o prioritate.
 

Unde gasesti un instalator autorizat de incredere pentru reparatii la instalatiile sanitare din propria locuinta

Nu ai gasit inca un instalator sanitar autorizat pentru o lucrare urgenta si alte reparatii la instalatia sanitara de acasa? Suna la noi. Venim imediat fie ca este vorba despre un robinet de inlocuit sau un WC de desfundat. 0768313131

Ne ocupam de tot ceea ce inseamna instalatii sanitare interioare, dar si exterioare si vom lucra cu echipamente, materiale si tehnici moderne. Rezolvam orice problema aparuta la instalatia sanitara, indiferent de complexitatea lucrarii. Un instalator autorizat poate executa lucrari pentru alimentarea cu apa a cladirii, lucrari de canalizare, montaj si reparatii obiecte sau accesorii sanitare, bransamente si orice fel de instalatii de apa in gospodarii si nu numai.

Ne chemi pe noi, beneficiezi de instalatori cu experienta care realizeaza lucrari de mare complaxitate la instalatiile sanitare din locuinta ta, intr-un ritm rapid, dand dovada de seriozitate si promptitudine.

Evaluarea lucrarii si deplasarea sunt de obicei, gratuite. Pentru orice fel de lucrare primeste cotatie in maxim 24 de ore, de la un instalator cu experienta, fara costuri suplimentare.

Un instalator autorizat te ajuta la refacerea si reparatia intregii instalatii sanitare

Un instalator sanitar autorizat poate interveni cu succes si la preturi competitive pentru urmatoarele servicii:

– Repara si inlocuieste intreaga instalatie sanitara dintr-o cladire, de la conducte, coloane de apa calda sau rece, robineti trecere, tubulatura uzata, pana la tot ceea ce tine de montaj obiecte sanitare sau corpuri de mobilier.

– Reparatii, montaje hidrofoare, pompe submersibile, vase de expansiune, presostate, manometre, flotoare, clapete de sens, supape de siguranta sau aerisitoare automate;

– Reparatii sau inlocuire dedurizatoare, separatoare de grasimi, tocatoare purificatoare sau filtre de apa;

– Reparatii sau inlocuire plase subsol de bloc, apa calda sau apa rece, de caldura ori canalizare;

– Reparatii, inlocuire sau desfundari conducte de canalizare si pluviala;

– Lucrari de canalizare interioara sau exterioara cu sapatura manuala sau mecanizata

– Repara instalatiile sanitare, termice si inlocuieste tevi din PPR, polietilena, pexal, zinc sau cupru;

– Repara si monteaza robineti si apometre, oferind si garantie pentru ele;

– Repara, monteaza si inlocuieste baterii pentru dus, lavoare sau chiuvete;

– Repara si inlocuieste obiecte sanitare, precum: chiuvete, lavoare, vase WC, rezervoare WC, bideuri, cazi de baie, cabine de dus;

– Repara si monteaza masini de splat rufe sau vase

– Repara si desfunda WC, canalizare, sifoane de pardoseala, face reparatii la instalatiile din subsolul blocurilor  ori executa reabilitarea retelei de apa din subsolul blocurilor.

Preturile pentru reparatii la instalatia sanitara pot diferi de la o lucrare la alta

Preturile lucrarii pot diferi, in functie de complexitatea si durata acesteia. Pentru o lucrare mai complexa, un instalator cu experienta in domeniu ofera posibilitatea negocierii pretului final, iar daca esti client fidel poti primi discounturi substantiale.

Un instalator cu experienta poate realiza reparatii,  lucrari de anvergura pentru cladiri noi rezidentiale, renovari complete dupa realizarea lucrarii sau instalatii sanitare pentru orice tip de cladire. Un instalator autorizat in instalatii sanitare va interveni rapid cu profesionalism, oferind consultatii de specialitate, factura si certificat de garantie pentru intrega lucrare. 

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre, pentru reparatii sau alte interventii la instalatia sanitara,. Nu lasa o reparatie mica la instalatia sanitara, facuta de un mester oarecare, sa-ti  puna in pericol intreaga casa sau familia.

5/5 - (165 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *