montaj-wc-bucuresti

Montaj WC - 0768313131

Instalator sanitar Bucuresti - Servicii de instalare obiecte sanitare

Asiguram servicii de montaj WC sau instalare WC. Instalam orice fel de obiecte sanitare. Pune-ti bazele intr-un Instalator profesionist! Pe langa montare sau demontarea de obiecte sanitareva punem la dispozitie intreaga gama de servicii de instalatii sanitare si desfundare canalizare. Fie ca este vorba de montari / instalari ghiuvete, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus sau orice alta instalatie sanitara, avem cei mai buni instalatori.

Cum aleg un vas de toaleta?

Este necesar sa alegi un vas de toaleta si nu stii dupa ce criterii sa te ghidezi? Pe langa functia sa practica, vasul de toaleta poate contribui estetic la aspectul unei camere de baie. De aceea alegerea nu este chiar atat de simpla pe cat pare. Mai mult de-atat, este un obiect de folosinta indelungata. Nu schimbam WC-ul in fiecare an, nu? Alegerea vasului de toaleta trebuie sa fie bazata atat pe considerente financiare, cat si estetice si functionale. Scopul este sa alegi varianta potrivita, conform nevoilor si spatiului disponibil.

Iata principale aspecte care stau la baza deciziei de cumparare:

  • Bugetul alocat;
  • Tipul vasului de wc – cu montaj pe pardoseala sau suspendat;
  • Rezervorul vasului de wc – montat pe vas, la semi-inaltime sau incastrat in perete;
  • Forma vasului – vas de wc rotund, oval sau dreptunghiular;
  • Functionalitate – simplu sau multifunctional.

Pentru montaj WC (montaj bazin vas de toaleta, montaj rezervor WC sau montaj WC suspendat),  apelati cu incredere la serviciile de la Instalatori-in-bucuresti.ro

Oferim certificat de garantie pentru manopera efectuata !

 

Descopera oferta noastra de servicii si apeleaza la un instalator un instalator profesionist pentru a-ti rezolva problemele! Contacteaza-ne oricand la numarul de telefon 0768.313.131

 

Oferim servicii de interventii la instalatiile sanitare, termice si de canalizare pentru Bucuresti in: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si Ilfov.

Oferin disponibilitate non-stop, 7 zile din 7!

5/5 - (143 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *