Servicii instalator – instalare si montare instalatii sanitare pentru casa ta

Orice locuinta, fie ca este noua, fie ca este deja locuita, are nevoie de instalatii sanitare functionale si care sa fie montate corespunzator. Pentru a te asigura de acest lucru, apeleaza la serviciile unui instalator sanitar autorizat, care sa stie exact cum trebuie sa faca legaturile dintre echipamentele sanitare si conductele de apa.

Compania noastra iti pune la dispozitie o serie de servicii efectuate de instalatori priceputi si atenti la cele mai mici detalii, de la instalare obiecte sanitare in baie/bucatarie, desfundare canalizari, cada/chiuveta, montare apometre si pana la montare electrocasnice, cada/chiuveta/aragaz. Apeleaza la serviciile unui instalator sanitar profesionist si beneficiaza de instalatii sanitare care sa nu-ti faca probleme!

De ce sa apelezi la noi pentru servicii instalator

Avariile la instalatiile sanitare pot aparea la orice ora din zi sau din noapte si pot fi rezolvate doar daca apelezi la serviciile unui instalator disponibil non-stop. Firma noastra dispune de un serviciu in regim de urgent si iti ofera posibilitatea de a ne solicita chiar si in zilele de weekend.

Un alt aspect important este ca te putem ajuta nu doar cu instalarea si montarea obiectelor sanitare, ci si cu desfundari de canalizari sau echipamente din baie/bucatarie, cu reparatii instalatii sanitare sau chiar mentenanta acestora. Ce motive ai sa apelezi la noi pentru serviciile unui instalator:

 • Avem o experienta vasta in instalarea, montarea, repararea si intretinerea instalatiilor electrice
 • Rezolvam orice tip de problema legata de instalatia sanitara, de la tevi sparte, cazi infundate si montare electrocasnice
 • Datorita serviciilor complete ale unui instalator sanitar, nu va trebui sa te deplasezi la magazine pentru a cumpara piesele necesare, acesta dispunand de un service mobil cu uneltele potrivite
 • Echipamentele pe care instalatorii le folosesc sunt de ultima generatie si iti asigura garantia lucrarii efectuate
 • Putem sa ne deplasam in orice zona din Bucuresti si judetul Ilfov
 • Atunci cand apelezi la serviciile unui instalator de la compania noastra, primesti garantie si factura
 • Intervenim atat in regim normal, pentru situatii simple, cat si in regim de urgenta, atunci cand au loc avarii
 • Preturile serviciilor unui instalator sunt oneste si corecte.

Servicii instalator

servicii instalator

Este important ca atunci cand apelezi la serviciile unui instalator, acesta sa aiba cunostinte vaste in domeniul instalatiilor sanitare si sa poata efectua montari/instalari pentru diferite tipuri de obiecte sanitare. Astfel, prin solicitarea unei oferte catre un instalator sanitar vei avea parte de servicii care fac referire la:

 • reparatii instalatii sanitare – un instalator profesionist te va ajuta sa repari tevile, robinetii sparti sau cada/dusul defect.
 • montaje instalatii/obiecte sanitare – venim in sprijinul tau si te ajutam sa fixezi electrocasnicele in locul potrivit, montam cazi, cabine de dus, chiuvete, apometre, masina de spalat rufe/vase, uscator de rufe etc.
 • desfundari tevi, canalizari, obiecte sanitare – ne ocupam de desfundarea scurgerilor de la baie sau bucatarie, desfundarea canalizarilor din apartamente, blocuri sau cladiri de birouri, desfundari wc, cada, sifon pardoseala etc.
 • servicii de mentenanta – pentru a te asigura ca instalatia sanitara functioneaza normal, este recomandat sa se efectueze verificari la o anumita perioada de timp.

Pret servicii instalator

Vrei sa stii care sunt preturile pentru serviciile oferite de un instalator sanitar? Iti vom spune imediat ce o echipa se va prezenta la fata locului si va vedea despre ce este vorba. Iti putem oferi, totusi, un pret estimativ la telefon.

Apeleaza la serviciile unui instalator pentru instalatii sanitare durabile!

Toate serviciile oferite de un instalator sanitar sunt efectuate in asa fel incat sa reziste o perioada lunga de timp si sa nu necesite schimbare imediata. Contacteaza-ne la numarul de telefon 0768313131 pentru orice tip de serviciu de instalare/montare/reparare instalatii sanitare ai nevoie!

5/5 - (129 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *