Instalator sanitar 24/24

Instalator sanitar Bucuresti nonstop - 0768313131

Fie că e vorba de instalații sanitare, termice sau electrice, ai nevoie de un profesionist care să execute lucrarea corect. La noi, instalator sanitar 24/24, gasiti garantia de executie pentru orice lucrare!

  • Instalator sanitare,
  • Instalator obiecte sanitare,
  • Instalator centrale termice,
  • Instalator termic,
  • Instalator desfundare canalizare.

Echipele noastre sunt disponibile în toate sectoarele Bucureștiului pentru a interveni de urgență atunci când apare o avarie la instalațiile sanitare, de canalizare sau de încălzire.Instalăm și demontăm obiecte sanitare: cabină de duș, căzi de baie, deblocare toaletă, bideu, chiuvetă de baie/cucătărie, deblocare scurgere baie sau bucătărie, instalare/demontare mașină de spălat rufe/spălătorie, înlocuire robinete, înlocuire obiecte sanitare, etc.

Instalatori autorizati asiguram servicii profesionale de instalare, inlocuire, montaj baterie cada, lavoar, inlocuire wc, montaj cabina de dus, inlocuire/ montare robinete de trecere si de separare, montare obiecte sanitare si echipamente electrocaznice si multe alte servicii atat in Bucuresti cat si in Ilfov.
Firma noastra pune la dispozitia clientilor din Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si din localitatile judetului Ilfov instalatori sanitari autorizati

Reparatii instalatii sanitare Bucuresti

Instalator sanitar 24/24

Doar prin calitatea lucrarilor ne putem explica competentele profesionale dobandite si anii de experienta, ani ce ne desfasoara activitatile. Lasandu-va pe mainile noastre cu toata increderea, noi va putem garanta calitatea!

Cel mai bun mod de a vă rezolva problemele de urgență la instalații sanitare este să apelați la un instalator de urgență autorizat în Bucuresti. Iată doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să folosiți un instalator de urgență autorizat:

Sunt disponibili 24 de ore din 24, 7 zile din 7 – Dacă aveți nevoie de cineva care să vină la dvs. acasă la 3 dimineața, sunt șanse mari să fie acolo pentru dvs. Nu numai asta, dar vă vor putea ajuta și cu orice alte probleme care apar în acest interval de timp.

Sunt profesioniști instruiți – Deși există o mulțime de oameni care pretind că pot fi instalatori de urgență, aceștia nu sunt întotdeauna profesioniști instruiți și nu știu ce fac atunci când vine vorba de repararea țevilor și a scurgerilor. Apelând la un instalator de urgență autorizat din Bucuresti, aveți garanția că acesta va ști exact ce face și vă poate repara rapid și eficient robinetele care curg sau țevile sparte, astfel încât să nu se producă alte daune în locuința sau în sediul dvs. comercial.

Detinem un parc auto decent, asigurat special pentru interventii. Masini pe teren tot timpul pentru a putea interveni la locatiile dumneavoastra cu rapiditate.

Instalatori sanitari 24/24

Desfundare canalizare Bucuresti

Oferim o gamă largă de servicii de desfundare a canalizării, așa că suntem siguri că avem o soluție care se va potrivi nevoilor dumneavoastră. De asemenea, oferim servicii de urgență, așa că nu ezitați să ne sunați dacă vă confruntați cu o toaletă înfundată sau cu o altă problemă similară. Vom fi acolo pentru a vă ajuta în cel mai scurt timp! Desfundarea canalizării este un serviciu important pe care trebuie să îl aveți la îndemână, în special în perioadele de ploi sau ninsori abundente. Atunci când apele pluviale refulează și copleșesc sistemul de canalizare, pot provoca daune semnificative proprietății dumneavoastră.Dacă vă confruntați cu o refulare a canalizării, nu așteptați – apelați imediat la un serviciu profesionist de desfundare a canalizării. Aceștia vor fi capabili să elimine înfundarea și să vă facă canalizarea să curgă din nou fără probleme.

Atunci când alegeți un serviciu de desfundare a canalizării, asigurați-vă că selectați unul care este licențiat și asigurat. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca cineva să vină la casa sau la afacerea dvs. și să provoace daune suplimentare. Avem toate tipurile de echipamente necesare unei interventii curate si eficiente iar costul serviciilor este mai mult decat rezonabil binenteles in functie de dificultatea interventiei. Desfundare  canalizării poate fi o treabă murdară, dar noi o facem la modul cel mai profesionist cu putinta astfel incat vă menținem proprietatea în siguranță împotriva daunelor provocate de apă. 

5/5 - (211 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *