Montare WC

Montare WC - 0768313131

Instalator sanitar Bucuresti - Servicii de instalare obiecte sanitare

Instalator autorizat pentru montare WC in Bucuresti

Instalarea wc-ului reprezinta una dintre cele mai complexe lucrari de instalatii sanitare. Pentru a obtine rezultatul dorit, este foarte important sa ai abilitatile corespunzatoare pe care numai profesionistii adevarati le poseda. In plus, vasul de toaleta montat trebuie sa respecte designul interior al intregii incaperi. Multi proprietari de apartamente si case acorda o atentie deosebita alegerii designului toaletei, deoarece considera ca este de o mare importanta pentru interior.

Cum sa alegi si sa instalezi echipamente sanitare, daca nu ai cunostintele adecvate? Iti recomandam sa utilizezi serviciile specialistilor din cadrul companiei noastre.

Montare wc profesionista si eficienta cu echipa noastra de experti

Echipa noastra de experti in montajul wc-urilor este dedicata asigurarii unei instalari profesioniste si eficiente a vasului dvs. utilizand tehnicile si instrumentele cele mai moderne din domeniu.

Folosind metode avansate de montaj, ne asiguram ca wc-ul dvs. este instalat corect si rapid, astfel incat sa puteti beneficia de un spatiu de baie confortabil si functional.

Montaj wc de calitate superioara care se adapteaza nevoilor dvs.

Ne mandrim cu faptul ca oferim un montaj de calitate superioara a vasului wc, care se adapteaza nevoilor dvs. individuale. Indiferent daca aveti nevoie de un wc traditional sau de unul mai modern, echipa noastra de experti va poate ajuta sa alegeti si sa instalati wc-ul potrivit pentru dvs.

De asemenea, ne asiguram ca wc-ul dvs. este montat corect si solid, astfel incat sa poata rezista la uzura zilnica si sa functioneze fara probleme pentru o perioada indelungata de timp.

Montaj vas wc rapid si eficient cu cele mai bune tehnici si instrumente

Echipa noastra de experti in montajul wc-urilor este dedicata asigurarii unei instalari rapide si eficiente a vasului dvs. utilizand cele mai bune tehnici si instrumente din domeniu.

Folosind instrumente moderne si tehnici de montaj avansate, ne asiguram ca wc-ul dvs. este instalat corect si rapid, astfel incat sa puteti beneficia de un spatiu de baie confortabil si functional cat mai curand posibil.

 • Asiguram o instalare precisa si rapida a vasului wc
 • Utilizam tehnici si instrumente moderne pentru a asigura o instalare de calitate
 • Ne adaptam nevoilor dvs. individuale pentru a va oferi wc-ul potrivit pentru dvs.
 

Din experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului, putem afirma cu incredere ca noi iti putem oferi solutia pentru montajul wc-ului sau pentru problemele pe care le ai cu toaleta.

Nu este intotdeauna usor sa gasesti instalatorul potrivit, de aceea incercam sa iti oferim cei mai buni specialisti.

Ceea ce ne diferentiaza de ceilalti este vechimea si experienta. Ne bazam pe eficacitatea si seriozitatea de care dam dovada. Ne poti suna oricand in intervalul orar disponibil iar cea mai apropiata echipa iti va sari in ajutor.

Deteriorari tipice si alte motive pentru inlocuirea WC-ului

In primul rand, instalatiile sanitare sunt destul de fragile. Acestea sunt fabricate din ceramica si portelan si prin urmare durata de viata este scurta. Cea mai frecventa cauza de deteriorare a vasului de toaleta este reprezentata de aparitia fisurilor din cauza uzurii, a greutatii prea mari a utilizatorilor sau a utilizarii necorespunzatoare.

Inlaturarea sau inlocuirea vasului de toaleta

Majoritatea oamenilor sunt, de obicei, pe cont propriu, incercand sa faca lucrari de instalatii sanitare. Dar aceasta nu este cea mai buna optiune pentru experimente. Instalarea incorecta a toaletei implica consecinte grave. Poti inunda nu numai apartamentul tau, ci si apartamentul vecinilor. De aceea va fi mai ieftin sa alegi un bun instalator care se intalneste cu astfel de echipamente in fiecare zi.

Instalarea profesionala include:

 • Inspectarea obiectului de catre un instalator si achizitionarea de componente pentru toaleta.
 • Demontarea obiectelor sanitare (daca este necesar!)
 • Instalarea componentelor rezervorului (daca este necesar!)
 • Conectarea rezervorului la toaleta (daca este necesar!)
 • Montarea vasului pe podea sau in perete.
 • Conectarea rezervorului si conectarea toaletei la utilitati.
 • Instalarea elementelor suplimentare.

Cum aleg un vas de toaleta?

Trebuie sa alegi un vas de toaleta si nu stii dupa ce criterii sa te ghidezi? Pe langa functia sa practica, vasul de toaleta poate contribui estetic la aspectul unei camere de baie. De aceea alegerea nu este chiar atat de simpla pe cat pare in plus este un obiect de folosinta indelungata, nu schimbam WC-ul in fiecare an. NU? Alegerea vasului de toaleta trebuie sa fie bazata atat pe considerente financiare cat si estetice si functionale. Scopul este sa alegi varianta potrivita, conform nevoilor si spatiului disponibil.

Iata principale aspecte care stau la baza deciziei de cumparare:

 • Bugetul alocat
 • Tipul vasului de wc – cu montaj pe pardoseala sau suspendat
 • Rezervorul vasului de wc – montat pe vas, la semi-inaltime sau incastrat in perete
 • Forma vasului – vas de wc rotund, oval sau dreptunghiular
 • Functionalitate – simplu sau multifunctional

Pentru montaj WC (montaj bazin vas de toaleta, montaj rezervor WC sau montaj WC suspendat),  apelati cu incredere la serviciile de la Instalatori-in-bucuresti.ro

Oferim certificat de garantie pentru manopera efectuata!

Descopera oferta noastra de servicii si apeleaza la un instalator un instalator profesionist pentru a-ti rezolva problemele! Contacteaza-ne oricand la numarul de telefon 0768.313.131

Oferim servicii de interventii la instalatiile sanitare, termice si de canalizare pentru Bucuresti, sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si ILFOV. Oferin disponibilitate non-stop, 7 zile din 7.

4.9/5 - (261 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *