Instalator sanitar 24/24 - Sector 3

Instalator sanitar Bucuresti nonstop - 0768313131

Fie că e vorba de instalații sanitare, termice sau electrice, ai nevoie de un profesionist care să execute lucrarea corect. La noi, instalator sanitar 24/24, gasiti garantia de executie pentru orice lucrare!

  • Instalator sanitare,
  • Instalator obiecte sanitare,
  • Instalator centrale termice,
  • Instalator termic,
  • Instalator desfundare canalizare.

Echipele noastre sunt disponibile în toate sectoarele Bucureștiului pentru a interveni de urgență atunci când apare o avarie la instalațiile sanitare, de canalizare sau de încălzire.Instalăm și demontăm obiecte sanitare: cabină de duș, căzi de baie, deblocare toaletă, bideu, chiuvetă de baie/bucătărie, deblocare scurgere baie sau bucătărie, instalare/demontare mașină de spălat rufe/spălătorie, înlocuire robinete, înlocuire obiecte sanitare, etc.

Suntem o echipa de instalatori autorizati care asigura servicii profesionale de instalare, inlocuire, montaj baterie cada, lavoar, inlocuire wc, montaj cabina de dus, inlocuire/ montare robinete de trecere si de separare, montare obiecte sanitare si echipamente electrocaznice si multe alte servicii atat in Bucuresti cat si in Ilfov.
Firma noastra pune la dispozitia clientilor din Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si din localitatile judetului Ilfov instalatori sanitari autorizati

Reparatii instalatii sanitare Bucuresti

Instalator sanitar 24/24

Doar prin calitatea lucrarilor ne putem explica competentele profesionale dobandite. Anii de experienta, ani care ne desfasoara activitatile isi spun cuvantul. Lasandu-va pe mainile noastre cu toata increderea iar noi va putem garanta calitatea!

Cel mai bun mod de a vă rezolva urgentele sanitare este să apelați la un instalator de urgență autorizat în Bucuresti. Acestea sunt cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa apelati la o echipa autorizata:

Disponibilitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7 – Dacă aveți nevoie de cineva care să vină la dvs. acasă la 3 dimineața, noi vom fi acolo. Nu numai asta, dar vă vom putea ajuta și cu orice alte probleme care apar între timp.

Sunt profesioniști instruiți – Deși exista o mulțime de oameni care pretind ca pot fi instalatori de urgenta, aceștia nu sunt întotdeauna profesioniști instruiti. Din aceasta cauza, nu se pot descurca atunci când vine vorba de repararea tevilor si a scurgerilor. Prin apelarea la un instalator de urgenta autorizat din Bucuresti, aveti garantia că acesta va ști exact ce face. Repararea rapida și eficienta a robinetelor care curg si a țevilor sparte, nu constituie o problema pentru acestia. Acestea sunt unele dintre daunele care pot aparea la locuința sau în sediul dvs. comercial.

Detinem un parc auto decent, asigurat special pentru interventii. Sunt masini pe teren tot timpul pentru a putea interveni la locatiile dumneavoastra cu rapiditate.

Instalatori sanitari 24/24

Desfundare canalizare Bucuresti

Dispunem de o gamă largă de servicii de desfundare a canalizării, prin urmare suntem siguri că avem o soluție care se va potrivi urgentelor dumneavoastră. In alta ordine de idei, oferim servicii de urgență, așa că sunati-ne dacă vă confruntați cu o toaletă înfundată sau cu o altă problemă de acest fel. Vom fi acolo pentru a vă ajuta în cel mai scurt timp! Desfundarea canalizării este un serviciu important pe care trebuie să îl aveți la îndemână, în special în perioadele de ploi sau ninsori abundente. Atunci când apele pluviale refulează și copleșesc sistemul de canalizare, pot provoca daune semnificative proprietății dumneavoastră. Dacă vă confruntați cu o refulare a canalizării, nu așteptați – apelați imediat la un serviciu profesionist de desfundare a canalizării. Aceștia vor fi capabili să elimine înfundarea și să vă facă canalizarea să curgă din nou fără alte griji sau probleme.

Atunci când alegeți un serviciu de desfundare a canalizării, asigurați-vă că selectați unul care este licențiat și asigurat. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca cineva să vină la domiciliul sau la sediul afacerii dvs. și să provoace daune suplimentare. Detinem toate tipurile de echipamente necesare unei interventii curate si eficiente iar costul serviciilor este mai mult decat rezonabil binenteles in functie de dificultatea interventiei. Desfundarea canalizării poate fi o treabă murdară, dar echipa noastra se va ocupa de aceasta in cel mai profesionist mod cu putinta. Astfel, proprietatea dumneavoastra va putea fi în siguranță, fara  daune provocate de apă. 

5/5 - (211 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *