Instalator sanitar 24/24

Fie că e vorba de instalații sanitare, termice sau electrice, ai nevoie de un profesionist care să execute lucrarea corect. La noi, instalator sanitar 24/24, gasiti garantia de executie pentru orice lucrare!

  • Instalator sanitare,
  • Instalator obiecte sanitare,
  • Instalator centrale termice,
  • Instalator termic,
  • Instalator desfundare canalizare.

Echipele noastre sunt disponibile în toate sectoarele Bucureștiului pentru a interveni de urgență atunci când apare o avarie la instalațiile sanitare, de canalizare sau de încălzire.Instalăm și demontăm obiecte sanitare: cabină de duș, căzi de baie, deblocare toaletă, bideu, chiuvetă de baie/cucătărie, deblocare scurgere baie sau bucătărie, instalare/demontare mașină de spălat rufe/spălătorie, înlocuire robinete, înlocuire obiecte sanitare, etc.

Instalatori autorizati asiguram servicii profesionale de instalare, inlocuire, montaj baterie cada, lavoar, inlocuire wc, montaj cabina de dus, inlocuire/ montare robinete de trecere si de separare, montare obiecte sanitare si echipamente electrocaznice si multe alte servicii atat in Bucuresti cat si in Ilfov.
Firma noastra pune la dispozitia clientilor din Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si din localitatile judetului Ilfov instalatori sanitari autorizati

Reparatii instalatii sanitare Bucuresti

Instalator sanitar 24/24

Calitatea lucrarilor pe care le desfasuram sunt dovada absoluta a calitatii noastre profesionale. Avem 15 ani de experienta la activ, ani in care ne-am perfectionat serviciile pentru a va putea sta la dispozitie.

Lasandu-va pe mainile noastre cu toata increderea iar noi va garantam calitatea!

Cel mai bun mod de a vă rezolva urgentele neprevazute cu instalații sanitare este să sunati un instalator de urgență autorizat în Bucuresti. Câteva dintre motivele pentru care ar trebui să folosiți un instalator de urgență autorizat sunt:

Disponibilitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7 – Dacă aveti nevoie de un instalator la 3 dimineața, sunt șanse mari să fim acolo pentru dvs. Mai mult de-atat, ne vom ocupa și de orice alte probleme care apar pe parcurs.

Profesionalism si instruire – Există o mulțime de oameni care pretind că pot fi instalatori de urgență. Din pacate aceștia nu sunt întotdeauna profesioniști autorizati și nu se descurca atunci când vine vorba de repararea țevilor și a scurgerilor. Daca apelati la un instalator de urgență autorizat din Bucuresti, aveți garanția că acesta va ști exact ce face. Vă va repara rapid și eficient robinetele care curg sau țevile sparte, astfel încât să nu se producă alte accidente la domiciliu sau în sediul dvs. comercial.

Dispunem de un parc auto decent, asigurat special pentru interventii. Masini pe teren tot timpul pentru a putea interveni la locatiile dumneavoastra cu rapiditate.

Instalatori sanitari 24/24

Desfundare canalizare Bucuresti

Va punem la dispozitie o gamă largă de servicii de desfundare a canalizării. Astfel, suntem siguri că avem o soluție care se va potrivi nevoilor dumneavoastră. De asemenea, oferim servicii de urgență la orice ora din zi sau noapte, oriunde in Bucuresti sau Ilfov. Prin urmare, nu ezitați să ne sunați dacă vă confruntați cu o teava sparta sau cu o altă problemă similară. Vom fi acolo pentru a vă ajuta în timp record! Desfundarea canalizării este un serviciu important pe care trebuie să îl aveți la îndemână, în special în perioadele de ploi sau ninsori abundente. Atunci când apele pluviale refulează și suprasolicita sistemul de canalizare, pot provoca daune permanente proprietății dumneavoastră. Dacă vă confruntați cu o refulare a canalizării, nu ezitati – apelați imediat la un serviciu profesionist de desfundare a canalizării. Aceștia vor fi capabili să elimine înfundarea și să vă facă canalizarea să curgă din nou fără probleme.

Când alegeți un serviciu de desfundare a canalizării, asigurați-vă că selectați unul care este licențiat și autorizat. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca cineva să vină la casa sau la afacerea dvs. și să provoace daune suplimentare. Detinem toate tipurile de echipamente necesare unei interventii curate si eficiente. Costul serviciilor este mai mult decat rezonabil si difera in functie de dificultatea interventiei. Desfundare  canalizării poate fi o treabă murdară, dar noi o rezolvam la  cel mai profesionist mod cu putinta. In acest fel, vă menținem proprietatea în siguranță împotriva daunelor provocate de apă. 

5/5 - (211 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *